![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
...si uite asa populatia Romaniei devine afectata...ca sa ne intoarcem la oile noastre:D |
|
||||
|
||||
![]()
:)Am aflat ca virusul HIV,care este foarte mic,trece prin porii prezervativului cum trece o minge de pinpong printr-un cos de baschet.Nu mai buna este infranarea?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Irina77 -- traiesti cumva in America? Eu da. Si vad o gramada de mame adolescente sau foarte tinere si nemaritate. Nu-mi spune -- acele sarcini nu au fost dorite, putini sunt cei care vor copii la 18 ani sau mai devreme. O fi facut lucruri bune, dar nu multe. |
|
|||
|
|||
![]()
E stiintific un astfel de experiment? Mi se pare ca razi de mine.
Uite ce recunosc unii care nici macar nu sunt crestini: "Din cauza unor pori care exista in mod natural in latexul de cea mai buna calitate (si care au diametrul de pana la 50 de ori mai mare decat diametrul unui virus HIV), precum si datorita unor defecte de fabricatie, depozitare, intretinere sau folosire, exista riscul transmiterii infectiei cu HIV chiar in conditiile folosirii prezervativului. Aceasta metoda preventiva relativa este insa promovata atat de agresiv datorita faptului ca se considera ca monogamia si abstinenta de la relatiile sexuale premaritale sunt concepte perimate, pe care majoritatea nu le mai respecta azi." (de pe un site oarecare de sanatate pentru femei). |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Propunere | alinnasser2010 | Generalitati | 3 | 14.04.2010 21:20:38 |
am o propunere: | maria-luisa | Generalitati | 36 | 14.01.2010 19:20:51 |
propunere | catalinabalhui | Stiri, actualitati, anunturi | 157 | 08.05.2009 19:09:51 |
|