![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Iti cam place sa sari din lac in put? ... aaa....
|
|
|||
|
|||
![]()
Taci ca a scos inorogul artileria grea. Oamenii de stiinta spun ca ...
Unii isi ascund ideologia in spatele stiintei si uite asa avem o noua stiinta, oameni care masoara binele si raul, le cantaresc, le amesteca in eprubete si cine nu-i crede e la fel de rau ca aia care neaga holocaustul. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Omule, decența-ți cere
S-ai un lucru în vedere, Ca e baraba sau sunt floci, Nu te apleca ca sa mirosi. Last edited by EzioAuditore; 09.02.2015 at 23:05:03. |
|
||||
|
||||
![]()
Epigramistu-le.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si cadeai pe langa carul cu fan : desynchronized ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Deja cred ca s-a sarit calul cu arta poetica.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu s-a sarit ...
Frumos n-a fost sa fie... Vrei timp din viata mea ...? Jelesti p-aici la fel ca o manea, Hai, fii atent acum, asculta-mi glasu’ Ca-ti dau in clar mesaju’ meu Si Eminescu iti da-n cap cu basu' Ti-am ghicit intentia! Treaba suna a belea! Bate-n usa altuia! Proasta atitudinea! Ieftina vrajeala ta! Ce ai tu e boala grea! Daca ai sa spui ceva, spune in fata nu o mai da, ca si cum nu ar fi asa ... |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
A sarit pe langa cu altele mai serioase, ii atrageam atentia de acu' vreo 2 ani cand lasa inca impresia de crestin cat de cat ok, sectar dar un gen relativ decent.
Acu' e probabil un soi de gnostic cu accente satanice pe alocuri.