![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Lumina Sfântă de la Ierusalim. Dovezi și mărturii
http://vimeo.com/10017958 |
|
|||
|
|||
![]()
Bine ai venit in groapa cu lei
![]() Roaga-te macar sa te sfasie un leu si nu un crestin. Leii sunt mult mai umani. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eu tot n-am retinut care e ciclicitatea si data exacta la care are loc fenomenul
|
|
||||
|
||||
![]()
Bine, va multumesc.
|
||||
|
||||
![]()
Stiu ca patriarhul este controlat. Am vazut acest ritual.
Trecand peste faptul ca acest control este unul destul de sumar, pe cei adunati in biserica ii controleaza cineva? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Trebe intrebat un prestidigitator celebru, sau pe un contabil, tot celebru, in socoteli fabricate. |
|
|||
|
|||
![]()
Voi timite multumirile dv. micului Tigru Bengalez din Marele Trib al Tigrilor din faimoasa Jungla Bengaleza.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
El stie si limba romana [e poliglot]. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu prea este controlat caci e gadilicios.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La minutul 7.08 se vede cum o flacara umbla printre credinciosi (aceeasi secventa data cu încetinitorul la minutul 10.00 si înca mai lent la 13.2). Viteza e prea mare ca sa poata fi purtata sau transmisa de cineva, este evident o flacara care apare si se deplaseaza în mod miraculos, de la sine. Pentru cei care nu stiu, înainte ca vata din mormânt sa se aprinda o flacara apare din înaltime si aprinde facliile unora dintre credinciosi. Apoi flacara (sau flacarile) aprind si vata din mormânt iar patriarhul vine cu aceasta flacara si o împarte credinciosilor. Filmul de la acest link e facut de un fost necredincios care a venit la biserica Sf. Mormânt având si o camera video cu scopul de a "demitiza" ceea ce el credea ca e o falsa minune. Ulterior a devenit calugar (urmariti tot filmul). În film se mai spune ca e vorba de o minune multipla, ca apare si un fulger albastru (prezentat în film si stop-cadre ulterior). vorbesc si martori oculari despre cum lumânarea li s-a aprins singura, despre cum flacara trecuta prin par nu-l aprindea. La minutul 27.40 e filmat un barbat care tine mâna în flacara cel putin 4 secunde. Acest film si marturiile din el darâma definitiv toate afirmatiile necredinciosilor împotriva acestei minuni.
Cereți și vi se va da; căutați și veți afla; bateți și vi se va deschide. Că oricine cere ia, cel care caută află, și celui ce bate i se va deschide Last edited by Traditie1; 08.04.2010 at 22:47:48. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lumina Sfanta in anul 2012 dupa nasterea lui Hristos | Ion Pop | Generalitati | 24 | 18.04.2012 08:06:28 |
Iisus Hristos=Fiul lui Dumnezeu? | joshoo | Generalitati | 8 | 03.11.2010 13:02:11 |
Lumina sfanta | speranta1970 | Pelerinaje la locuri Sfinte | 2 | 15.02.2010 11:27:42 |
A fost Iisus Hristos Dumnezeu? | TheBigSmoker | Generalitati | 20 | 03.01.2010 13:42:52 |
Ce v-ati propus pe anul asta? | Hartford | Generalitati | 22 | 29.01.2008 00:21:24 |
|