![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Don't feed the troll!
|
||||
|
||||
![]()
Ce faci Ioanna, imi ceri sfatul ? Sfatul meu e sa te abtii sa postezi atunci cand nu stapanesti subiectul ! Altfel nu are sens.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Cand adminul acestui forum inchide un topic, probabil ca considera ca subiectul este epuizat ... sau participantii, tot aia e.
Daca tu cauti un vinovat (asa ai pus problema), probabil ca ai patit ceva, iti lipseste ceva, sau ceva de acest gen, pentru acest gen de probleme mergi si tu la militie ... :)) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
era o glumă ... |
|
||||
|
||||
![]()
prin urmare nu noi inchidem topicul, nu de alta, dar Ioanna s-ar putea sa nu inteleaga ... :))
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Cu toate ca nu ma voi baga pe topic si nici nu ma atrage discutia, am sesizat remarca ta. Si, cu toate ca nu avem mai nimic in comun si - teoretic vorbind - suntem "la cutite", tin sa te felicit! :D Da, ai avut o remarca buna.
"Atunci, de mii de ori daca vei fi incercat si ispitit de Satana, pentru a-ti lua credinta, tu sa preferi de mii de ori sa mori decat sa dai ascultare cunoasterii. Astfel ti se va dechide poarta tainelor. Si te vei minuna intelegand ca mai inainte erai legat cu lanturile cunoasterii iar acum zbori cu aripi dumnezeiesti deasupra pamantului. Si respiri alt aer, al libertatii, de care ceilalti sunt lipsiti. " (Gheron Iosif) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
oricum, mulțumesc pentru apreciere. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Cum pot "aduce" pe cineva drag la credinta? | lourdes19 | Generalitati | 2 | 19.10.2010 12:06:29 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
"Interconfesionalitate" in aceeasi credinta | praxis | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 0 | 18.11.2008 12:42:40 |
|