Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.11.2012, 14:13:40
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Don't feed the troll!
Reply With Quote
Vechi 29.11.2012, 14:17:24
neica_nimeni_altul's Avatar
neica_nimeni_altul neica_nimeni_altul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Romania
Talking

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Daca postez un material pe “Arta bisericeasca in general”, o sa te bagi si acolo cu off topicuri grosolane, o sa distrugi si topicul acela? Spune-mi ca sa stiu daca are sens sa postez.
Ce faci Ioanna, imi ceri sfatul ? Sfatul meu e sa te abtii sa postezi atunci cand nu stapanesti subiectul ! Altfel nu are sens.
Reply With Quote
Vechi 29.11.2012, 16:38:45
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Smile

Citat:
În prealabil postat de celestial_pottery Vezi mesajul
Cat de adevarat; sunt prea multi ciudatei care emit teologumene ca pe dioxidul de carbon din respiratie, si ba au atitudini cripto-secularist-apostatice, ba atitudini zelotist-fanatice. Sfintii pe care i-a aprobat si cinstit ca atare Biserica si implicitul consensum patrum, pe langa altele: acestea sunt sursele de siguranta si putere a credintei.
de fapt Biserica numește doar 3 persoane cu apelativul "Teolog": Ioan Teologul, Grigorie Teologul și Simeon noul Teolog.
Reply With Quote
Vechi 29.11.2012, 16:42:58
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de neica_nimeni_altul Vezi mesajul
Esti la fel de subtila ca de obicei, sugerezi ca adminul ar inchide topicurile unde "activez" eu, neica_nimeni_altul

Si eu remarcasem in mod gresit la un moment dat ca atunci cand apare Dumitru73 se inchide topicul ... se pare ca m-am inselat.

Tu in schimb nu esti doar categorica ci si un pic "intoxicata".

Am observat ca esti de-a dreptul intrigata ca ar exista "fan-clubul hexaimeron", asa de rau te doare, nu ne spuneai/sugerai ca
tu "ramai la toate rece" ?

Remarc ca pentru prima oara ai venit si tu cu o idee buna: infiintam fan-clubul hexaimeron !!!
până la urmă, care dintre noi este vinovatul? :)
Reply With Quote
Vechi 29.11.2012, 16:53:09
Senior Member

Talking

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
până la urmă, care dintre noi este vinovatul? :)
Cand adminul acestui forum inchide un topic, probabil ca considera ca subiectul este epuizat ... sau participantii, tot aia e.

Daca tu cauti un vinovat (asa ai pus problema), probabil ca ai patit ceva, iti lipseste ceva, sau ceva de acest gen, pentru acest gen de probleme mergi si tu la militie ... :))
Reply With Quote
Vechi 29.11.2012, 16:56:30
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Cand adminul acestui forum inchide un topic, probabil ca considera ca subiectul este epuizat ... sau participantii, tot aia e.

Daca tu cauti un vinovat (asa ai pus problema), probabil ca ai patit ceva, iti lipseste ceva, sau ceva de acest gen, pentru acest gen de probleme mergi si tu la militie ... :))
răspuns tipic ...
era o glumă ...
Reply With Quote
Vechi 29.11.2012, 17:08:24
Senior Member

Talking

Citat:
răspuns tipic ... era o glumă ...
prin urmare nu noi inchidem topicul, nu de alta, dar Ioanna s-ar putea sa nu inteleaga ... :))
Reply With Quote
Vechi 01.12.2012, 13:59:00
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
prin urmare nu noi inchidem topicul, nu de alta, dar Ioanna s-ar putea sa nu inteleaga ... :))
poate nu noi ... dar poate noi îi facem pe alții să se comporte în așa hal încât topicul să fie inchis
Reply With Quote
Vechi 02.12.2012, 20:20:58
LgMihail's Avatar
LgMihail LgMihail is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.11.2012
Thumbs up

Citat:
de fapt Biserica numește doar 3 persoane cu apelativul "Teolog": Ioan Teologul, Grigorie Teologul și Simeon noul Teolog.
Cu toate ca nu ma voi baga pe topic si nici nu ma atrage discutia, am sesizat remarca ta. Si, cu toate ca nu avem mai nimic in comun si - teoretic vorbind - suntem "la cutite", tin sa te felicit! :D Da, ai avut o remarca buna.
"Atunci, de mii de ori daca vei fi incercat si ispitit de Satana, pentru a-ti lua credinta, tu sa preferi de mii de ori sa mori decat sa dai ascultare cunoasterii. Astfel ti se va dechide poarta tainelor. Si te vei minuna intelegand ca mai inainte erai legat cu lanturile cunoasterii iar acum zbori cu aripi dumnezeiesti deasupra pamantului. Si respiri alt aer, al libertatii, de care ceilalti sunt lipsiti. " (Gheron Iosif)
Reply With Quote
Vechi 02.12.2012, 21:24:48
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de LgMihail Vezi mesajul
Cu toate ca nu ma voi baga pe topic si nici nu ma atrage discutia, am sesizat remarca ta. Si, cu toate ca nu avem mai nimic in comun si - teoretic vorbind - suntem "la cutite", tin sa te felicit! :D Da, ai avut o remarca buna.
e, mai îmi iese și mie câte una :D
oricum, mulțumesc pentru apreciere.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Cum pot "aduce" pe cineva drag la credinta? lourdes19 Generalitati 2 19.10.2010 12:06:29
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42
"Interconfesionalitate" in aceeasi credinta praxis Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 0 18.11.2008 12:42:40