Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.09.2011, 15:27:50
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Corect! Stiu ca afirmatia urmatoare nu suna chipurile crestineste, dar mi-o asum, y compris consecintele: remoralizarea maselor si a clasei mijlocii prin propovaduirea curatiei sufletesti cu mai multa vigoare si insotita de o cateheza cu adevarat de mase in Biserica, pe de o parte, si o campanie de asasinate politice, indiferent de partidul "victimelor" corupte, pe de alta, sunt singurele modalitati de a salva Romania.

Corect! Dar aceasta campanie de "asasinate politice" cine sa o faca? Stii tu...corb la corb nu-si scoate ochii! Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 04.09.2011, 20:47:28
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de crestinOrtodoxa Vezi mesajul
Intre localitati ai vazut cate hectare de pamant stau absolut degeaba? Nu folosesc numanui. Si e muuuuuuuuuuuuult teren.

Bisericile sunt pe cate un petec de pamant, de obicei ocupa aprox. suprafata pe care ar acopero-o o casa mai maricica cu gradina. Si majoritatea ajuta comunitatea din zona prin diverse fundatii sau dispensare sau diverse servicii gratuite puse la dispozitie de catre enoriasi.

Deci mai nimerit ar fi sa ai un dinte contra atator hectare de teren care stau in paragina...
Ce bine era daca erai coerenta! Pamantul nelucrat si bisericile sunt simptomele delasarii romanilor. Aceeasi delasare care arunca vina pe pamantul nelucrat numai sa nu fie biserica de vina. Asteptati minuni si o sa muriti acriti de ura impotriva celor care chipurile au ceva impotriva voastra. Doar n-o sa fiti voi de vina!
Reply With Quote
Vechi 04.09.2011, 21:37:56
crestinOrtodoxa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Aceeasi delasare care arunca vina pe pamantul nelucrat numai sa nu fie biserica de vina. Asteptati minuni si o sa muriti acriti de ura impotriva celor care chipurile au ceva impotriva voastra. Doar n-o sa fiti voi de vina!
Ce legatura are delasarea in lucrarea pamantului cu biserica? Adica ce implicatii ar putea avea biserica in chestiunea pamantului nelucrat? Absolut nici una cred eu. Era doar o paralela, imi pare rau ca nu ai inteles-o. Sau ca refuzi sa o intelegi.

Despre minuni... minunile asa este, le asteptam, dar nu degeaba, ele se si intampla. Biserica in sine este o mare minune, fiecare biserica in parte. Si tot ce se petrece in ea este o minune, la Liturghie preotul uneste cerul cu pamantul prin aducerea Sfintei Jertfe. Liturghia, deci Biserica Domnului mai tine pamantul... deci minunile se intampla.

Acriti de ura nu sunt crestinii. Noi avem pilda samariteanului, unde Hristos ne invata ca oricine este aproapele nostru si oricine poate fi bun samaritean. Deci insasi invatatura directa a Domnului conforma faptul ca avem o religie bazata pe iubire si toleranta, bazata pe legi ce-si au originea nu pe pamant, ci in cer.
Si Sfintii Parinti ne invata ca trebuie sa ne consideram fiecare cel din urma om, cel mai pacatos, sa gasim scuze pacatelor semenilor si sa ne invinuim pe noi pt pacatele noastre, pe nimeni altcineva.

Dam vine pe VOI? care voi? ateii, satanistii, masonii, adevetistii? cine mai exact? de ce atitudinea aceasta defensiva, ce ti-au facut tie crestinii mai precis? Precis precis, nu pareri, nu ce ai auzit, ci ce ti-au facut direct crestinii de au aceasta atitudine defensiv-agresiva?
Reply With Quote
Vechi 04.09.2011, 22:04:53
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Ce bine era daca erai coerenta! Pamantul nelucrat si bisericile sunt simptomele delasarii romanilor. Aceeasi delasare care arunca vina pe pamantul nelucrat numai sa nu fie biserica de vina. Asteptati minuni si o sa muriti acriti de ura impotriva celor care chipurile au ceva impotriva voastra. Doar n-o sa fiti voi de vina!

Nu am inteles nimic din mesajul tau! Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 16.09.2017, 16:12:26
Bucuriepedrum's Avatar
Bucuriepedrum Bucuriepedrum is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.08.2017
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
Nu am inteles nimic din mesajul tau! Doamne ajuta!
E vorba despre neasumare.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce parere aveti despre legalizarea prostitutiei? georgel23c Generalitati 221 02.03.2011 19:16:20
Legalizarea prostitutiei ancaozana Generalitati 1 26.10.2009 07:51:19
Neincriminarea incestului si a prostitutiei iulyaan Generalitati 99 02.04.2009 01:19:56
IMPOTRIVA LEGALIZARII PROSTITUTIEI DE CATRE BLAGA Iustin44 Generalitati 22 20.11.2007 13:49:37
Contra prostitutiei Laurentiu Generalitati 1 25.10.2006 12:48:23