![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
La fel de bine ai putea sa intrebi un enot din Delta (ca si asa locuiesti relativ aproape) teoria numerelor. De ce nu? In fond, poate o intuieste, dar nu o poate exprima si comunica. In schimb, colegul nost' petruvodist exprima si comunica preponderent blasfemii si obraznicii. Asta e cu adevarat nasol.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nasol ești tu.
|
|||
|
|||
![]()
Pai da, sunt, dar ce face cristiann e si mai nasol.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-de asta se credea incarnarea Sfantului Ioan Botezatorul asa cum zice p Staniloae si p Arsenie papacioc |
|
|||
|
|||
![]()
Aici nu e nimic gresit, daca aceia au trecut la ortodoxie. E o intelegere gresita, din necunoastere, care am vazut ca apare la mai multi care sunt impotriva ecumenismului. Prin iconomie se pot primi cei din alte culte, eretici sau schismatici. Acest lucru e stabilit chiar la sinoadele ecumenice. De exemplu si arienii erau primiti fara botez, doar mirungere.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-ai citi tu dar nu ai inteles ca nu au nivelul duhovnicesc si poate nu ai citit dogmatica ortodoxa asa cum a citit p Anitulesei -nu ai inteles si nu ai gasit afirmatii neortodoxe pt ca nu ai citit din sfinti, si nu tii cont de mari duhovnici (p Arsenie Papacioc, p Ioanichie Balan,p Adrian Fageteanu...) care il credeau pe Boca inselat -nu sunt un agitator asa cum nu este p Anituleseu, asa cum nu a fost p Arsenie Papacioc care zicea de Boca ca credea in reincarnare si ca a fost in inselare si sa nu citim cartile lui. |
|
|||
|
|||
![]()
Repezi stupid niste argumente iar cele la care ti s-a dat o replica la ocolesti - tipic sectar.
Miroase a o a 4a banare
|
|||
|
|||
![]()
Pentru cei ce nu stiu, cunoasterea faptelor din trecut nu apare doar in cazul sfinteniei. E o forma intalnita si in inselari, pentru ca demonii stiu trecutul, dar nu cunosc viitorul. Orice ghicitor cu "har" stie sa ghiceasca din trecut, chiar eu am cunoscut o persoana care ghicea exact ce s-a intamplat cuiva in trecut.
|
|
|||
|
|||
![]() Semnat (#22) ! M-au convins argumentele de pe topicul asta. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-cine esti tu sa-mi zici ca trebuie sa fiu banat cand tu trebuia sa fii banat de zeci de ori -asta e atac la persoana,mai ales ca ati scris si numele meu, voi trebuie sa fiti banati |
|