Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.04.2011, 20:55:42
O p e t h
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de blackswan Vezi mesajul
Da, o alchimie ciudată, ca la marii artiști neînțeleși.
Nu știu cum reziști, sincer.
Rezist pur si mai ales simplu.Nu imi place sa discutam despre alinarea mea,cum ii spuneam si lui Dobrin,lasa-mi rana deschisa te rog.
Reply With Quote
Vechi 30.04.2011, 21:01:47
blackswan blackswan is offline
Banned

Data înregistrării: 17.04.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de O p e t h Vezi mesajul
Rezist pur si mai ales simplu.Nu imi place sa discutam despre alinarea mea,cum ii spuneam si lui Dobrin,lasa-mi rana deschisa te rog.
Nu discutăm despre alinarea ta, ci suferința ta. Eu sunt o persoană tare curioasă și tu mi-ai stârnit curiozitatea. Așa că mai zi-mi despre viața ta de boem, mai ales cum reziști.
Reply With Quote
Vechi 30.04.2011, 21:18:44
O p e t h
Guest

Implicit

Citat:
Nu discutăm despre alinarea ta, ci suferința ta. Eu sunt o persoană tare curioasă și tu mi-ai stârnit curiozitatea. Așa că mai zi-mi despre viața ta de boem, mai ales cum reziști.
No comment
Reply With Quote
Vechi 30.04.2011, 23:46:55
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
No comment
Cu voie sau fără de voie, ne dai o lecție practică de SMERENIE ! Frumos, îți mulțumim !
Vechi 01.05.2011, 10:14:46
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Cu voie sau fără de voie, ne dai o lecție practică de SMERENIE ! Frumos, îți mulțumim !
Da, îți trebuie smerenie ca să recunoști toate acestea. Ești o persoană pe care n-o înțeleg, realizez și eu astfel, cât sunt de limitată în cunoaștere.
Reply With Quote
Vechi 01.05.2011, 10:31:38
O p e t h
Guest

Implicit

Citat:
Da, îți trebuie smerenie ca să recunoști toate acestea. Ești o persoană pe care n-o înțeleg, realizez și eu astfel, cât sunt de limitată în cunoaștere.
Nu sunt smerit in nici o varianta.Apoi nu simt nevoia de a-mi impartasi stilul de viata in public,nu spun nimic doar in cinstea conversatiei,odata ce imi vezi suferinta o frumusete descrierea ei va fi narcisista,apoi nu spun nimic in cinstea de a fi ajutat caci sunt stapan pe temperamentul meu.
Reply With Quote
Vechi 01.05.2011, 10:35:29
Banned

Implicit

Citat:
Nu sunt smerit in nici o varianta.Apoi nu simt nevoia de a-mi impartasi stilul de viata in public,nu spun nimic doar in cinstea conversatiei,odata ce imi vezi suferinta o frumusete descrierea ei va fi narcisista,apoi nu spun nimic in cinstea de a fi ajutat caci sunt stapan pe temperamentul meu.
Eu nu văd suferința ta o frumusețe, ci un iad și un lucru care depășește puterile mele limitate de înțelegere.
Reply With Quote
Vechi 01.05.2011, 10:46:54
O p e t h
Guest

Implicit

Citat:
Eu nu văd suferința ta o frumusețe, ci un iad și un lucru care depășește puterile mele limitate de înțelegere.
Vezi rezistenta un lucru admirabil,nu ar insemna un snobism oare sa imi descriu lucruri ce iti par admirabile?
Reply With Quote
Vechi 01.05.2011, 10:57:36
Banned

Implicit

Citat:
Vezi rezistenta un lucru admirabil,nu ar insemna un snobism oare sa imi descriu lucruri ce iti par admirabile?
Admirabilă este numai complexitatea problemei, nu situația în sine. Eu sunt tare curioasă din fire, de aceea eu tot vreau să știu anumite lucruri și pun multe întrebări.
Reply With Quote
Vechi 01.05.2011, 11:30:36
O p e t h
Guest

Implicit

Am mai spus si o repet:
Citat:
nu simt nevoia de a-mi impartasi stilul de viata in public,nu spun nimic doar in cinstea conversatiei,
Complexitatea situatiei ma defineste cel putin ca lucru interesant asa ca nu vreau sa o redau.Daca curiozitatea ta este superioara durerii mele de a reda ceea ce simt.si propriului meu orgoliu de a tine pentru mine insumi un lucru prea profund...nu conteaza,eu cred ca am vorbit prea mult si ma simt vinovat,sa revenim la stiinta vs. religie
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Se foloseste religia ortodoxa de stiinta pentru promovarea binelui? AndyTh Teologie si Stiinta 9 26.03.2012 13:28:55
Dumnezeu, religia si stiinta Petrasescu_Lucian Teologie si Stiinta 13 19.10.2011 12:42:53
Stiinta nu inseamna tehnologie asa cum religia nu inseamna credinta I.Calin Generalitati 2 17.01.2011 20:21:42
CREDETI CA RELIGIA ESTE BENEFICA IN SCOALA? Iustin44 Generalitati 77 10.03.2008 22:19:56
Ce este stiinta? alecsandru Teologie si Stiinta 102 10.12.2007 19:54:46