Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa
Cred ca cel din urma chivot, ar trebui sa fie, inima fiecaruia dintre noi. Si mai cred, ca, "chivotul cel nou" ar trebui sa fie "plin" de iubire, iubire de Hristos, iubire de cei de langa noi, iubire neconditionata...In clipa in care iL iubesti pe Hristos, nu ai cum sa nu-L asculti, iar daca iL asculti, nu ai cum sa nu devii Om, cu "O" de la tona...
|
Felicitari domnule.Dumnezeu din dragoste ne-a creat si cand era sa cadem definitiv ni L-a trimis pe Hristos care prin jertfa ne-a rascumparat.Jertfa presupune dragoste.Din dragoste am plecat si prin dragoste ne intoarcem.Asa este.Aveti dreptate.Chiar Hristos ne-a spus ca ceea mai mare jertfa este ,,Mai mare dragoste decât aceasta nimeni nu are, ca sufletul lui să și-l pună pentru prietenii săi."(Ioan 15:13).EL s-a pus pentru noi toti stiind ca noi nu putem asta dar putem macar la nivel individual.Jertfa nu exista decat din dragoste.Totul se leaga atat de frumos.Mi-a placut mult cum ati spus.Cel de Sus sa fie alaturi de dvs
MariS:ma tot uitam la ,,semnatura"dvs(har,smerenie,jertfa)si mi-am adus aminte de o carte ,,Jertfa si rascumparare" scrisa de Parintele Galeriu(RIP).Cartea este exceptionala(ea este de fapt teza dansului de doctorat din 1973).Poate faceti rost de ea desi cred ca este mai greu de gasit.Daca nu o gasiti o sa fac in asa fel incat sa o primiti.O sa va mearga la inima cuvintele acelui om si din perspectiva semnaturii dvs cat mai ales din perspectiva topicului deschis.Cartea este acesta
http://cartiteologie.wordpress.com/2...-rascumparare/