![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
..si mai ales stim foarte bine ca asa zisul "patriotism" ii tine pe unii exact cit ii tine TRAIUL INDESTULAT, daca le iei ciolanul care au avut sansa sa-l apuce, schimba imediat moneda si incep sa injure de mama focului! Am si eu citeva cunostinte care reactioneaza asa... patrioti pina la o adica! |
|
|||
|
|||
![]()
Mai baieti, Romania merge mai departe..Nici nu stiti ce fireasca este viata in Romania!
Oamenii continua sa se duca la servici, copii la scoala, parcurile sunt pline de tineri care se iubesc si se bucura de viata, salile de spectacole pline, pietele sunt pline, bisericile sunt neancapatoare, industria creste iarasi, exporturile isi revin, muntii sunt plini de turisti, ....Voi suferiti de o forma de apocalipsa romaneasca in regim de expatriere ! Este un sindrom nou...Cine sa fie de vina dupa 50-60 de ani de comunism ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
.................... .................... ..................... ........................ |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Auzi la voi ce intrebare de baraj?
Daca e pacat sa ramai ce intrebare stupida aveti niste intrebari prea airea cine conduce acest forum cred ca doarme |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intreaba fiecare ce-i trece pe chelie! ce-ai cu ei? |
|
|||
|
|||
![]()
auzi vere, de ce nu te dranjaza si intrebarea "daca-i pacat sa emigrezi?" ca dupa mine este la fel de stupida?
|
|
||||
|
||||
![]()
Cel mai "deștept"cedează , dar nu până la infinit , căci nesimțirea ta va avea probabil un final mult mai rapid decât te așteptai ! Tăcerea nu este egal întodeauna cu indiferența și prostia . . . !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intreb si eu: ce va mana pe voi auto-exilatii sa postati cu perseverenta pe un forum crestin-ortodox ideea demonica de migrare a intregului neam ? Voi nu puteti sa va asumati singurei gestul ? Mie imi pareti oameni care inca se perpelesc si nu-s multumiti ca au sters-o. Parca ati fi naimiti ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
este un pacat sa emigrezi? | bmadalin | Generalitati | 308 | 28.09.2017 20:53:03 |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
|