![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Maica Domnului protejeaz-o si o calauzeste prin iubirea ta de mama pe roaba ta Brigitte-Vanda, Amin!
|
|
||||
|
||||
![]()
Draga Marina, cum se simte mama ta?
Bunul Dumnezeu s-o ocroteasca si Maica Domnului s-o acopere sub Sfantul Ei Acoperamant! Multa sanatate si numai ganduri bune iar tie putere sa rabzi si sa rezisti sa treci prin aceste clipe grele!
|
|||
|
|||
![]()
Doamne arata-ne noua Puterea Milostivirii Tale! Toti Sfintii care ati primit de la Dumnezeu darul tamaduirii,voi care in chip minunat ati vindecat fel si fel de neputinte ,aratati si acum puterea mijlocirii voastre in fata Tronului Ceresc,rugandu-va pentru roaba lui Dumnezeu=Vanda=............Amin
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Intr-adevar dragii mei revin ptr a va spune, in sfanta zi de azi.. ca DUMNEZEU E MARE si poate toate cate le voieste... operatia mamei nu a mai avut loc ATUNCI.. Dumnezeu a lucrat in chip tainic .. ingerii si-au facut treaba lor si uite asa operatia s-a amanat... cu ajutorul Sf Nectarie am gasit si un tratament naturist prin care metastazele de la ficat au disparut... si iata cum, pe scurt... desi au trecut 5 ani de la prima diagnosticare.. mama TRAIESTE... se lupta cu boala, insa Dumnezeu si ingerii au scos-o biruitoare pana acum... CU DUMNEZEU INAINTE si PASTE FERICIT TUTUROR! Cristi, Mirela d-na Ica, Adrian(admin)Teo, Ory imi este dor de voi!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Slava Domnului! Ma bucur de aceasta veste si ma bucur ca ai revenit!
Pasti cu bucurii!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Draga Marina,este o veste extraordinara!Ma bucur nespus pentru tine si mamicuta ta! Te rog,avand in vedere ca acesta este un forum pe care intra multe persoane,dintre care unele poate trec prin niste suferinte similare,ai putea sa ne spui despre ce tratament naturist este vorba? Iti multumesc si un Paste plin de lumina si bucurie iti doresc!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
A fost infintat un grup de rugaciune , unde "misiunea" mea este in fiecare luni , la inceput de saptamana , si-ti spun sincer ca nu-mi este usor nici mie , dar n-am uitat niciodata ajutorul dat continuu de Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu , fara de care nu rezistam in fata atator greutati si mai ales ispite . Sa nu-ti dispara niciodata nadejdea in Dumnezeu si a Lui Maicuta , si-ti spun cu toata taria , iti stig chiar : Dumnezeu nu ne lasa atata timp cat stim si vrem a ne ruga , vrem sa ne indreptam , ne caim sincer pentru toate cele rele savarsite in viata noastra , ne dorim si nu avem liniste pana ce nu ne marturisim pacatele . si cel mai important este dorirea noastra fiebinte de a ne Impartasi , de a ajunge la Sfanta Impartasanie , fara de care credinta noastra ORTODOXA nu face nici doi bani ! Lumina Sfanta sa te calauzeasca pana in ultima clipa din viata asata trecatoare de aici ! Te imbratisez cu drag : Cristian ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
" Mare esti DOAMNE si minunate sunt lucrurile TALE si nici un cuvant nu este de-ajuns spre lauda numelui TAU! " Draga MARINA, sa dam slava lui Dumnezeu pentru faptul ca mama ta a supravietuit celei mai fatale boli - cancerul - printr-un asa miracol. Rugaciunile dansei, ale tale si ale noastre celor care am incercat sa-ti fim aproape in greaua incercare prin care treceai, uite ca a avut sorti de izbanda. Minunata veste ne-ai dat chiar de INVIEREA DOMNULUI nostru Iisus Hristos! Este fantastic! Sunt coplestita de veste in sensul bun al cuvantului. Trebuie sa-ti fac o marturisire: pe 21 mai 2013 sotul meu va implini 6 luni de la o grea operatie de inima, eram convinsa ca-l voi pierde, era foarte grav, operatia era riscanta insa m-am lasat in mana bunului Dumnezeu si mi-am zis ca sunt datoare sa incerc operatia, sansele erau de 1 la 1000. Am dat rugaciuni la manastirile pe unde am umblat, la preoti si maicute pe care i-am cunoscut de-a lungul timpului, s-a lansat cererea de rugaciune si pe Forumul nostru crestinortodox. S-au rugat foarte multi in acele zile si nu numai. Nu pot uita si multumesc in fiecare zi tuturor celor care s-au rugat pentru sotul meu sa supravietuiasca si medicilor, asistentelor care l-au supravegheat la Terapie intensiva. Sunt fericita si strig in gura mare: MARE este DUMNEZEU ca si-a facut mila cu sotul meu si azi, e langa noi, se plimba, citeste, face rebus, se distreaza cu nepotii prin curte. Este o minune pe care trebuie s-o marturisesc de fiecare data cand am ocazia sa o fac. Din cauza asta te inteleg perfect si spun ca-s coplesita de veste. Traim minuni la fiecare pas, trebuie doar sa le constientizam, trebuie sa cerem ajutorul bunului Dumnezeu, a maicutei Domnului si a tuturor sfintilor, sa avem nadejde ca ne ajuta si sa le multumim pentru ajutorul acordat. Va imbratisez cu toata dragostea pe tine si mama ta si ma bucur din suflet pentru vestea pe care ne-ai dat-o intr-o zi de mare bucurie pentru omenire, INVIEREA DOMNULUI!
|
||||
|
||||
![]()
Mă bucur mult pentru mama ta, Marina, că Dumnezeu s-a îndurat de ea și i-a dat sănătate și încă mulți ani de viață alături de familie. Mă bucur și că revii din când în când aici pe forum.
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaminte | Tina06 | Umanitare | 6 | 24.09.2012 21:22:08 |
rugaminte! | morgoth78 | Umanitare | 8 | 15.08.2011 22:58:12 |
Va rog fierbinte sa imi dati un sfat | luciamanta | Intamplari adevarate | 4 | 23.08.2010 21:50:49 |
Rugaminte | t_a_pirvu | Umanitare | 10 | 14.07.2010 21:59:18 |
Rugaminte | tigerAvalo9 | Rugaciuni | 4 | 21.06.2010 14:23:39 |
|