Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.01.2011, 17:34:51
disbel disbel is offline
Banned

Data înregistrării: 05.12.2010
Locație: Timișoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Legionarul Vezi mesajul
Părintele Pomohaci să iși lase barbă, așa e frumos la preotul creștin-ortodox. Tare ar fi bine să se țină cont de acest aspect.
Nu îmi vine să cred ce citesc. Tu realizezi ce prostie poți scoate din gură? A te bărbierii este la fel de important ca și spălatul pe dinți. Amândouă țin de igienă.
Ai idee câți microbi se pot aduna în acea barbă?
Mâine poimâine aud că nu ai voie să te epilezi dacă ești preot/creștin etc, suntem în secolul XXI-lea dar voi vă comportați ca în secolul XIV-lea.
Reply With Quote
Vechi 06.01.2011, 18:03:06
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Legionarul Vezi mesajul
Părintele Pomohaci să iși lase barbă, așa e frumos la preotul creștin-ortodox.
Dar cei care poarta barba au voie sa o tunda?

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Vechi 07.01.2011, 17:31:11
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de disbel Vezi mesajul
Nu îmi vine să cred ce citesc. Tu realizezi ce prostie poți scoate din gură?
Mâine poimâine aud că nu ai voie să te epilezi dacă ești preot/creștin etc, suntem în secolul XXI-lea dar voi vă comportați ca în secolul XIV-lea.
Hristos e Acelasi si azi si in orice secol...
Reply With Quote
Vechi 07.01.2011, 17:50:02
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
Hristos e Acelasi si azi si in orice secol...
o fi ...
dar nu uita ca pana nu de mult, istoric vorbind, erai ars pe rug de inchizitie, in numele lui Hristos fireste, daca nu-ti iesea fum pe cosul casei sambata, dar iesea duminica.
Reply With Quote
Vechi 08.01.2011, 01:13:46
macsim
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
De îndată ce Pomohaci s-a dat cu sectanții, nu se mai cuvine a-l numi Părinte.

Uitați-l pe eretic împreună cu sectantul hulitor pe care l-a adus în Sfânta Biserică, pe nume Vladimir Pustan - http://www.youtube.com/watch?v=gGNCVOVihek

E o batjocură nemaipomenită să aduci o asemenea stârpitură să propovăduiască minciuni îndrăcite chiar lângă Sfintele Icoane!!!
Daca esti de buna credinta, si eu cred ca esti ... spune tu care sunt minciunile indracite pe care le spune pastorul ... Pe scurt, sau dezvoltat ... cum vrei ...dar argumenteaza ...

Altminteri ... tot ceea ce ai spus ramane doar o scuipatura de venin ...

Iar parintelui nu trebuie sa-i porti de grija: L-a inatlnit pe Dumnezeu si asta nu se compara cu nimic ... Numai cand te atinge Dumnezeu poti plange asa ...

Last edited by macsim; 08.01.2011 at 01:21:25.
Reply With Quote
Vechi 08.01.2011, 02:08:15
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
o fi ...
dar nu uita ca pana nu de mult, istoric vorbind, erai ars pe rug de inchizitie, in numele lui Hristos fireste, daca nu-ti iesea fum pe cosul casei sambata, dar iesea duminica.
Dar noi nu suntem catolici.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote
Vechi 08.01.2011, 12:51:32
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
o fi ...
Hristos nu iubește tot ce se face în numele Lui, pentru că unii oameni răi, fanatici, fac lucruri rele în numele Lui. Acești oameni mânjesc imaginea lui Iisus și nu numai că asta e nedrept, dar astfel vor avea de suferit mulți oameni, care nu vor mai vrea să se apropie de Dumnezeu din cauza lor. Oricum, sper să se facă diferența între Biserica Catolică și Biserica Ortodoxă, inchiziția a aparținut BC.

Aduc în sprijinul meu niște versete care cred că-ți vor plăcea

Matei 7:21 Nu orișicine-Mi zice: "Doamne, Doamne!" va intra în Împărăția cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu care este în ceruri.

Matei 7:22 Mulți Îmi vor zice în ziua aceea: "Doamne, Doamne! N-am prorocit noi în Numele Tău? N-am scos noi draci în Numele Tău? Și n-am făcut noi multe minuni în Numele Tău?"

Matei 7:23 Atunci le voi spune curat: "Niciodată nu v-am cunoscut; depărtați-vă de la Mine, voi toți care lucrați fărădelege."

Last edited by camy_d; 08.01.2011 at 12:53:38.
Reply With Quote
Vechi 08.01.2011, 13:15:35
antoniap
Guest

Implicit

Parca as vrea sa ne gandim la probleme care ii preocupa cu adevarat pe romani in aceste vremuri. Despre preotul Cristian Pomohaci s-a mai vorbit. Ajunge un bat pentru un car de oale, spune o vorba din batrani.

Eu as zice sa luam atitudini impotriva cardului si a cipului care ne afecteaza pe toti. Pai ce facem cu astea? Le recomandam cu caldura si alunecam spre sclavia lui antihrist din cauza ca n-are barba parintele Cristian Pomohaci?

Daca vrea, in cateva luni el are si barba, dar noi, daca alunecam in viteza spre iad cati ani de chinuri vom avea parte? Iar povestea cu Vladimir Pustan sper sa nu se repete, caci nu-i face cinste. A cui voie a facut-o oare? A facut voia sa ori a superiorilor? A fost un act de vointa, ori un compromis considerat necesar pentru a face fata unui santaj?
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare