![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
cred ca daca stam sa ne gandim la cat de nociv e totul in lumea asta inebunim.. mai bine ne vedem de traiul nostru.. ca deh... o viata avem.. si de murit oricum murim..
|
|
|||
|
|||
![]()
Vaiiiii.....dar chiar ar trebui incheiat acest subiect......si eu am primit un maill,anul trecut cu aceasta informatie,care deja cred ca a ajuns in toate colturile tarii si nu numai.........eu personal am informat un numar f,mare de femei....deci:STOP...vad ca deja se abereaza si nu-i placut deloc..nici crestineste..zic
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu zic ca poate fi si asta o informatie utila.....
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu siguranta este o informatie utila..
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eu aștept cu interes subiectul "Suspensoarele domnilor". Eventual, deschis de FemeiaBună...
Păcat că subiectele de la "Generalități" se pierd printre altele. Nu ar fi mai bine să vorbim despre asemenea lucruri fundamentale pentru zidirea noastră la "Viața Monahală" ? Sau, de ce nu, la "Tainele Ortodoxiei" ?
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 27.01.2011 at 15:02:43. |
|
||||
|
||||
![]()
Ai o minte bolnavă...
|
|
|||
|
|||
![]()
Bun, atunci sunt înafara oricărui pericol. Deci soluția este să purtăm tampoane exterioare, mă mir că n-a zis nimeni asta.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
uite asa v-am prins ca nu cititi decat inceputul topicului si nu si replicile celorlalti... rusinica:)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
De fapt am citit replicile celorlalți, dar n-am fost atentă tocmai la postarea ta, "n-am avut ochi de văzut".
|
|
|||
|
|||
![]()
Simtul umorului e mai degraba semn de sanatate.
|
|