![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Dar de asta ce parere aveti?
Foarte ,,crestineste". Este de-a dreptul tragico-comic! Parca ar fi o scena dintr-un film de groaza prost regizat. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Eu cred că ar fi mai bine să plângeți. Ferice de cei ce plang.
Citat:
Eu un botez in apa la fel ca orice botez. Probabil nu s-a putut face in biserica sau la mare. Probabil daca ai fi vazut acest botez (foto 6) ai fi zis ca este un film erotic prost regizat. Sau poate...bine. Regizat. Citat:
Și, măcar că îmi dau seama că aveți motive întemeiate să fiți supărat, eu spun așa: "Dar-ar Domnul ca în toate crâșmele din Romania să se facă doar servicii religioase!". Hai să văd dacă zici "Amin!". Last edited by vinerea13; 03.05.2011 at 12:19:47. |
|
|
|||
|
|||
|
Stima parintilor ce-si cresc copii in spiritul si invatatura crestina, ii educa conform poruncilor lui Dumnezeu si Bisericii, intr-adevar este de laudat acest lucru dar rusine pentru ca fac din copiii lor unelte de racolare si ii invata gresit despre credinta crestina. Nu scriu prea multe despre acest subiect ca sa nu plictisesc cumva, insa ceea ce trebuie remarcat am spus iar ceea ce trebuie inlaturat sa luam aminte cu totii la asa zisii predicatori, indiferent mici sau mari caci cei mici ajung mari in ale trupului si pierduti in ale sufletului. Sfanta Scriptura nu este o simpla carte de povesti din care se extrage patania unui personaj ci este cartea de capatai a oricarui crestin si este inadmisibil a o face obiect de joaca.
RUSINE CELOR CE FAC ACESTE LUCRURI! Multumesc si imi cer iertare dac s-a simtit cineva ofensat. |
|
|
|||
|
|||
|
e păcat ca atâta lume a renunțat la ortodoxie,dar poate ca e mai bine,poate,poate se mai coboară unul și alt"prea-sfânt" la nivelul nostru,ăștia mici și păcătoși.Deși suntem un popor creștinat acum atâta timp-totuși multa din asa-zisa credință e numai de suprafață.Ceea ce cunosc eu din biserica este atât de corupt și fals,încât numai credința în Dumnezeu ma face sa sper ca exista și altceva.Iisus ne-a spus"Întru aceasta vor cunoaște toți că sunteți ucenicii Mei, dacă veți avea dragoste unii față de alții."Personal,cred ca majoritatea oamenilor încearcă sa iubească.Nu am remarcat ca ortodocșii romani sa reușească mai bine decât alții.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Si iata asa se inmultesc sectele ca ciucpercile dupa ploaie
|
|||
|
|||
|
daca va uitati in sala la fetele spectatorilor.Asta e efectul vorbirii despre Dumnezeu la penticostali?
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cultul penticostal | rafael12345 | Intrebari utilizatori | 46 | 23.01.2014 11:07:13 |
| Ati sfatui un penticostal sa treaca la ortodoxie? | faniela | Secte si culte | 439 | 20.01.2012 14:35:47 |
| Un penticostal in biserica ortodoxa | zoridezi | Secte si culte | 8 | 08.05.2009 08:14:10 |
|
|