Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.06.2011, 18:56:36
Marius22 Marius22 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

S-a imputinat credinta in lume? Nimic nu ne opreste sa o sporim in sufletele noastre! Ce ne impiedica de fapt?

Nu e de ajuns sa semnalam imputinarea credintei. Sa aducem sau sa luam la cunostinta acest fapt. E trist cand noi insine imputinam credinta in lume si tot lucrul bun, caci vom da seama pentru toate acestea.

S-a imputinat credinta? Sa o inmultim, pe cat putem, in sufletele noastre!
Reply With Quote
Vechi 09.07.2012, 18:21:55
Tomita Tomita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marius22 Vezi mesajul
S-a imputinat credinta in lume? Nimic nu ne opreste sa o sporim in sufletele noastre! Ce ne impiedica de fapt?

Nu e de ajuns sa semnalam imputinarea credintei. Sa aducem sau sa luam la cunostinta acest fapt. E trist cand noi insine imputinam credinta in lume si tot lucrul bun, caci vom da seama pentru toate acestea.

S-a imputinat credinta? Sa o inmultim, pe cat putem, in sufletele noastre!
Imi place mesajul.
Referitor la:
“mi-ar placea, ... sa ma fi nascut cu multi ani in urma, pe cand lumea respecta spusele Domnului, sarbatorile, cand faptul de a crede in El nu era un lucru ciudat sau iesit din comun. *bine, acum multi ani era razboi...”

Parerea mea este ca ne-am nascut in timpurile potrivite, nici mai devreme nici mai tarziu..Avem material genetic sa facem fata problemelor zilelor noastre…cei care vor veni sunt mai destepti si/sau mai buni …nu stiu in ce masura si crestini…dar daca combina aceste calitati (si ma refer la crestinii adevarati) acestia se ridica la o valoare mult superioara celor din trecut pentru ca trebuie sa lupte mai mult.
Reply With Quote
Vechi 08.06.2011, 00:23:29
George.m George.m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.12.2010
Implicit @ Cristina Maria

Intr-adevar, Cristina, e dureros sa observam in jurul nostru necredinta semenilor. Dar mai mult ar trebui sa ne amarasca putinatatea credintei noastre.
Dupa cum bine spune Marius22, important e sa veghem ca focul credintei din sufletele noastre sa ramana nestins.
In felul acesta, Il vom lasa pe Dumnezeu sa lucreze prin noi si asupra altora; credinta din inimile noastre va fi transmisa pretutindeni, prin lucrarea Celui Bun.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Credinta ioana_ema Generalitati 32 27.06.2013 15:14:27
Credinta Guru inc. Generalitati 32 30.06.2011 01:13:22
credinta daniel7 Resurse ortodoxe on-line 6 26.06.2008 23:52:09
credinta erzbet Generalitati 35 13.03.2007 18:33:23