![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
...am recitit ce am scris.Imi cer iertare,nu m-am referit la.. "macho men pt. trupul tau", ca si cum asta se urmareste,sau ca conceptie,daca' se poate folosi termenul asta.Era doar o parere,visavi de intrebarile D-vstra',ca o "presemnalizare" sa' spun asa.Daca' nu asta doriti,lucrurile se simplifica' mult, deoarece de copii D-vstra' are grija' Tatal Ceresc(prin D-vstra) si atunci va' puteti "petrece viata"cu mai multa' pasiune sufleteasca',alaturi de copii si mai ales alaturi de Dumnezeu. Doamne ajuta'.. ''Omul sfatuieste pe aproapele precum stie; iar Dumnezeu lucreaza în cel ce aude, precum acela a crezut.'' |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In primul rand sa cereti Episcopiei de care apartineti, Divortul Bisericesc. Fara acesta, sunteti inca legata de sot in fata lui Dumnezeu.( asta in cazul in care nu ati fost cununata doar la Starea Civila). Cred ca trebuie sa va apropiati de Dumnezeu prin toate mijloacele existente.( spovedit, impartasit, multe rugaciuni, posturi si o legatura deschisa cu duhovnicul). Mai cred ca nu trebuie sa faceti compromisuri si sa va casatoriti DOAR pentru a avea copiii tata. Fara IUBIRE nu puteti construi un camin armonios in care copiii sa creasca frumos. Asemenea compromisuri( lipsa iubirii) nu se fac nici cand este vorba de tatal natural, daramite de un strain. Nu puteti spera si nici pretinde ca un om strain sa va iubeasca copiii, atata timp cat dumneavoastra nu ii oferiti lui iubire si echilibru. Feriti-va sa faceti troc: "vreau tata la copiii, ofer in schimb situatie financiara buna, toleranta si compromisuri la greu." Daca Dumnezeu nu are pentru dumneavoastra pregatit inca un sot " de rezerva":-), decat sa mai traiti in pacate/compromisuri/concubinaje, mai bine va reconstruiti pozitia fata de copii si ii cresteti singura, oferindu-le dragostea totala de MAMA si un exemplu POZITIV de trai duhovnicesc. Sa auzim de bine! PS- cati ani aveti? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Maria, de ce te-ai suparat, Zaharia nu te-a judecat, nimeni nu te judeca... ne sfatuim, "omul cat traieste cu intrebarea sa calatoreasca"... sau ceva de genul, adica este foarte important sfatul, un sfat poate e mai dur, altul poate mai "light", dar trebuie sa cugetam la adevarul din mesaj, nu sa ne ofensam... riscam ca din orgoliu sa pierdem pedagogia sfaturilor, chiar si a celor care poate nu ni se potrivesc, sau nu ne convin...
Zaharia a dat si tie si mie, si tuturor, un exemplu de ispitire, si solutia de a o depasi... si are dreptate ca multi dintre noi nu sesizam ispitirile care au la baza mandria, tocmai pentru ca nu stim sa ne smerim... Cel mai bine pentru tine si pentru toata lumea este sa se lase in voia Domnului, ca El stie cel mai bine ce avem trebuinta... "voia Ta Doamne cu mine pacatosul/pacatoasa"... dar trebuie exercitiu ca sa putem renunta la propria noastra vointa, pentru voia Lui... noi credem ca stim ce ne trebuie dar "adevarat va spun ca nu stiti ce cereti"... si nu te mai supara soro... "de-mi va scoate ochii fratele meu si de-mi va taia ambele maini nu ma voi supara... insa de ma va sfatui, ma va pune, sa fac ceva impotriva Domnului Dumnezeului meu voi scoate sabia si ma voi lupta cu el"... aici ar trebui sa ajungem si noi... Mila Domnului!
|
|||
|
|||
![]()
Dar cine te-a pus sa te casatoresti cu un sot alcoolic?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Nimeni nu poate judeca pe nimeni! Numai bunul Dumnezeu ne va judeca pe toti. E simplu sa dai sfaturi cand nu esti in situatie. Daca ne-am pune putin in locul acestei fiinte greu incercate, poate am redescoperi in noi o farama de iubire dumnezeiasca. Dar, Maria nu te lasa invinsa. Mergi mai departe si roaga-te Bunului Dumnezeu. Roaga-te neincetat si sa nu-ti pierzi niciodata nadejdea! Nu ai trait degeaba. Ai trei copii frumosi, sanatosi. Ei sunt cea mai mare binecuvantare. Invata lectiile vietii care uneori sunt dure. Dumnezeu ingaduie acestea, dar tot pentru binele nostru.. Ca sa fim mai buni...sa ne schimbam viata in bine si sa ne intoarcem la El. Ai incredere in Bunul Dumnezeu. Nu te va lasa. Roaga-te Maicii Domnului...care este mama noastra a tuturor.
|
|
|||
|
|||
![]()
multumesc din suflet pentru incurajare. sufletul meu era grav insetat de niste vorbe de alinare ca acestea. Dumnezeu sa va rasplateasca inmiit! mare lucru poate face o vorba buna.
o sa ma rog la Maica Domnului. rugati-va o secunda numai si dv. pt mine. Doamne ajuta! Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Carnavalul copiilor( Mosul copiilor din centrele de plasament) | mirela1990 | Umanitare | 0 | 11.12.2010 23:27:05 |
Lacrimi de tata | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 7 | 28.10.2010 13:51:05 |
Un pacat din tata in fiu | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 5 | 29.09.2010 23:00:21 |
Cred ca tata nu ma mai suporta | alexaa | Generalitati | 32 | 20.12.2009 18:44:30 |
|