![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Majoritatea barbatilor in ziua de azi fug de asumarea responsabilitatilor ca necuratu' de tamaie. Eu nu cunosc absolut nici un cuplu tanar sa fi facut altfel inainte de casatorie... un lung concubinaj din care sunt excluse alte obligatii cum ar fi copiii. Asta e deja pt 30-35 de ani cand ai bani si casa sa cresti... pardon, sa RASFETI un copil. Deci faci copii cati iti permiti nu sa cresti ci sa rasfeti. Toata lumea face lucrurile asa in ziua de azi. In fine... despre cresterea unui copil in garsoniera... NU. Deci nu. O sa vrea petreceri de ziua lui, o sa vrea sa vina cu coilegii pe-acasa,o sa vrea intimitate,etc. Nu zice nimeni ca trebuie sa-i faci palat ca sa-l cresti, dar o camera cred ca este necesara. Nu bucatarie. Poti sa ai surpriza sa-ti fuga de acasa pe la 17-18 ani, vrand libertate si spatiu... |
|
||||
|
||||
![]()
Oare sotul tau nu s-a referit la faptul ca poti transforma bucataria in camera pentru copil, iar bucataria propriu-zisa (blatul de gatit) o muti in camera garsonierei? schimbi peretele :) Adica veti avea o camera pentru copil (mica) si un living, care va fi si bucatarie, pe un perete al camerei iti vei pune blatul de gatit (minimal).Poate la asta s-a referit din moment ce a spus ca e camera mai mare decat la ap.cu 2 cam. Nu te poti gandi doar la confortul propriu (noi sa avem camera noastra mare), iar pe saracul copil il inghesui in bucatarie. Dupa ce va creste copilul tot va trebui sa va mutati la doua camere, parerea mea. Cel mai bine e sa va luati ap. cu o camera, nu garsoniera, daca tot doreste sa nu investeasca mult intr-o locuinta la inceput, ci pe parcurs, cand isi va permite.
Last edited by ioanna; 02.09.2011 at 13:31:30. |
|
|||
|
|||
![]()
Ai mare grija ,cu viitorul tau sot.....daca incepeti cu contradictii si dispute in jurul unor subiecte ,care ar trebui sa va uneasca.....,mai gandeste-te.....iti spun asta din experienta, ca unei eventuale fiice a mele(eu avand de altfel 2,casatorite...una fericita si multumita ,iar alta......nefericita,tocmai din cauze relatate de tine ).Roaga-te cit mai mult ,sa te ajute Bunul Dumnezeu pe "cale"........Doamne Ajuta!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cand asculti de cel de langa tine, ai pace din partea lui, caci el isi asuma cele alese. Sa va mutati voi in bucatarie, oricat de mica ar fi. Nu aveti nevoie de mult spatiu. Iar pe copil sa il lasati in camera mare. Si, oricat de mica ar fi casa, 2-3 copii incap sigur. Mai ales daca le cedati camera mare. Copilul/copiii vor intelege jertfa dragostei voastra, prin mutarea in bucatarie, si va vor iubi si mai mult.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu ti-as sugera sa mai iei pe cineva in gazda. Asa ingesuiti cum sunteti. Nu in bucatarie, nici in camera, nici in debara, ci acolo unde ai cel mai mult spatiu liber: in suflet. "Chiriasul" de care-ti zic, e un personaj care de doua mii de ani isi caut chirie, bate la toate usile dar nu toti Il primesc ca, deh, e prea mare inghesuiala, de abia incapem de atatea nimicuri. "Iata, Eu stau la usa sufletului si bat. De va deschide cineva, voi intra la El." Tot ce trebuie sa-i oferi, e sa tii cont de cele ce afli de la El. Nu e nevoie sa-ti mai zic ca-si plateste gazda regeste. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar se poate transforma bucataria in camera, iar balconul(in eventualitatea in care aveti)in bucatarie.Astfel gatiti pe balcon, care devine o mini bucatarie, iar vechea bucatarie o mobilati si aranjati cat sa arate a camera. Dar la fel cum zicea si Dorin, recomandat e sa lasati copilului camera mai mare si sa o pastrati voi pe cea mica. Si cel mai important lucru:sa va cununati. Puneti-va voi intai in randuiala cu cele crestinesti, si pe toate celelalte Domnul le va aduga dupa....
|
||||
|
||||
![]()
Total de acord. Mai clar de atât nu se putea spune. Asta-i soro, primul lucru pe care trebuie să-l faci...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe de alta parte nu stati mult pe ganduri, mai intai faceti copilul si dupa aia va descurcati. Asta e reteta.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Numele copilului | casiana | Botezul | 184 | 23.11.2013 02:04:06 |
Ce ii faci aproapelui tie iti faci. Cum sa ai bani gratis | spre_rasarit | Generalitati | 35 | 11.01.2012 00:32:59 |
Otrava din sarea de bucatarie pe masa tuturor romanilor! | heaven | Generalitati | 21 | 14.11.2010 15:16:41 |
Ofer spre inchiriere o camera | aura_d | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 11.06.2009 13:47:40 |
|