Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.06.2012, 11:00:42
Mtcrysty17's Avatar
Mtcrysty17 Mtcrysty17 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2010
Locație: gorj
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mtcrysty17
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Mai bine incearca sa o recuceresti
Ce daca fumeaza!!! E o monstruozitate sa sacrifici iubirea din tine ,pentru ca ea fumeaza.Dar tu esti perfect? Si de ce va certati ? Oare daca ai fi mai ingaduitor si ai lasa de la tine,si ai coplesi-o cu atentie ,crezi ca ea nu s-ar intoarce la tine?
La tine e cheia,si in dragostea cea mare care zici ca o ai .Nu lupta impotriva ei ,ci mai degraba lupta ajutat de dragoste ,chiar impotriva ta.
Caci iubirea cere sacrificiu .
Da orice la o parte,si iubeste ,fara limite ! Caci Dumnezeu este iubire,si nimic nu este cu neputinta la El . Iubeste si lupta pt iubirea ta. Cu intreg universul,chiar si cu tine....
Iustin, am luptat prea mult...... nu mai am nici macar un strop de putere....cea mai grea lupta e lupta cu mine insumi.... cred ca ea a devenit o patima..... fata nu mai fumeaza, are mai mult de o luna de cand s-a lasat..... sper ca daca nu ma mai apropii de ea sa nu mai cada in ispita si sa nu se ma reapuce..... o iubesc mult, dar poate a venit momentul ca macar sa incerc sa nu ma mai rog pentru iubirea ei.... Duminica ne-am certat destul de rau.... cred ca a fost ultima cearta..... pentru ca o sa redevenim dusmani, cum obisnuiesc eu sa spun..... urmeaza o perioada groaznica, pe care vreau sa o trec fara sa cartesc.... problema uriasa este ca din nou nu mai pot sa ma rog..... pentru nimic nu ma mai pot ruga..... asta e pretul pe care trebuie sa il platesc mereu..... duhovnicul meu mi-a spus sa citesc psalmul 118, care reprezinta lupta cu noi insine, razboiul cu sufletul nostru si cu fortele intunecate... va multumesc tuturor pentru incurajari si pentru raspunsuri... poate o sa reusesc si eu sa ma indragostesc de vreo fata, daca nu, o sa imi duc crucea mai departe...... Doamne ajuta!!!

Bucura-te Sfinte Ierarhe Nectarie, mare facatorule de minuni!!!

Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, mantuieste-ma pe mine pacatosul!
Reply With Quote
Vechi 05.06.2012, 02:18:19
ioan cezar
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mtcrysty17 Vezi mesajul
Dumnezeu o sa ma ia in seama???
Nici vorba! Ai auzit tu vreodata ca Dumnezeu sa ia in seama rugaciunile vreunui om? Ce, esti copil?
Nu draga, Dumnezeu nu ia pe nimeni in seama. El nu are legatura cu vietile oamenilor, nu este implicat in istoria omenirii, nu a fost si nu va fi. Pentru ca Dumnezeu nu exista.

Asta sperai sa auzi?.................
Reply With Quote
Vechi 05.06.2012, 02:37:30
myself00 myself00 is offline
Banned

Data înregistrării: 10.03.2012
Locație: Câmpulung muscel
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru myself00
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan cezar Vezi mesajul
Nici vorba! Ai auzit tu vreodata ca Dumnezeu sa ia in seama rugaciunile vreunui om? Ce, esti copil?
Nu draga, Dumnezeu nu ia pe nimeni in seama. El nu are legatura cu vietile oamenilor, nu este implicat in istoria omenirii, nu a fost si nu va fi. Pentru ca Dumnezeu nu exista.

din punct de vedere ecleziastic ar fi trebuit să vă puneți în pielea dânsului...!

Doamne ajută neputinței noastre...!
Reply With Quote
Vechi 05.06.2012, 02:40:16
ioan cezar
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de myself00 Vezi mesajul
din punct de vedere ecleziastic ar fi trebuit să vă puneți în pielea dânsului...!

Doamne ajută neputinței noastre...!
Intocmai! Mai ales ca eu si amicul ne cunoastem de buna vreme...:)
Reply With Quote
Vechi 05.06.2012, 02:50:17
Banned

Implicit

Citat:
Intocmai! Mai ales ca eu si amicul ne cunoastem de buna vreme...:)
înțeleg...!!!!
Reply With Quote
Vechi 12.08.2012, 15:26:26
oanaliviao oanaliviao is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.08.2012
Implicit despartire

stiu ca nu e legat de mesajul tau, dar sper ca cineva sa-l vada si sa ajute.mi-e greu sa incep...doare atat de tare....dupa 11 luni de iubire sincera si planuri de casatorie....totul s-a spulberat intr-o saptamana. au trecut 3 zile de la vestea socanta si nu-mi gasesc linistea. il iubesc si ma iubeste....inca cred asta. nu stiu ce s-a intamplat. ma rog Sf. Nectarie sa ne lumineze sufletele, sa ne aducem aminte de credinta si iubire. Doare aceasta despartire cu atat mai tare pentru ca inainte de a-l intalni m-am rugat lui Dumnezeu pentru un om bun, cald, iubitor, cu respect. L-am rugat sa-mi dea asa ceva....si l-am intalnit pe el....a fost exact cum am cerut si acum nu-l mai recunosc. cu toate ca ma rog aproape toata ziua....simt deznadejdea si frica care ma cuprinde. rog pe oricine doreste sa ma ajute...sa se roage pentru noi.....poate eu sunt nevrednica de a-mi asculta cineva rugaciunile. multumesc.
Reply With Quote
Vechi 05.06.2012, 07:07:07
Mtcrysty17's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:

TOUCHE.... domnule ioan cezar...... iertare...... Doamne ajuta!!!

Reply With Quote
Vechi 05.06.2012, 02:59:48
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mtcrysty17 Vezi mesajul
Mai intai de toate vreau sa salut toti userii de pe forum.... nu am mai postat de ceva timp desi urmaresc zi de zi forumul... am o mare nedumerire si vreau sa va consult si pe voi, multi fiind niste rugatori mult mai imbunatatiti si mai bine documentati..... Este bine sa te rogi pentru a castiga iubirea cuiva??? poate parea o problema puerila, stiu ca altii au probleme care implica sanatatea, sau probleme finaciare, lucruri care nu imi sunt straine, dar cu care am invatat sa traiesc.... singura mea problema care ma macina groaznic este privitor la o veche iubire.... am intalnit zeci de fete, nu ma pot indragosti absolut deloc, am iubit si iubesc o singura fata, un ingeras.... Dumnezeu nici nu ma ajuta sa o recastig, nici nu ma ajuta sa o uit, practic nu face nimic... stiu ca pare aiurea ce spun, ca suna egoist, dar asa am impresia uneori.... dupa ce ne-am despartit, s-a lasat dusa de nas de o prietena si s-a apucat de fumat.... toata lumea mi-a spus ca este imposibil sa o fac sa se lase de fumat... dar mare e puterea lui Dumnezeu, si cu putin ajutor de la parintele Arsenie Boca, in mod inexplicabil spun multi ea a hotarat sa nu mai fumeze si a si reusit.... Repet intrebarea, e bine sa ma rog pentru ca ea sa ma iubeasca din nou??? Dumnezeu o sa ma ia in seama??? poate o sa spuneti ca nu se poate schimba voia Lui Dumnezeu, ca fiecare avem vointa proprie, si Dumnezeu nu intervine in deciziile noastre... nu sunt intru totul de acord cu asta..... de asta am dat exemplul de mai sus cu fumatul..... imi cer scuze ca v-am rapit cateva minute din timpul fiecaruia... sper sa nu se nasca din nou polemici asa cum se intampla pe majoritatea threadurilor.... va multumesc... Doamne ajuta!!!
pesemne dv nu știți despre ce vb...! devii cam samavolnic...! calm down...
dacă Dumnezeu ne-ar lua în seamă cugetările ar fi vai și amar de noi...! vb stră-bunilor..nu excerba în ceea ce faci...!
Reply With Quote
Vechi 05.06.2012, 03:23:42
cristina27 cristina27 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.04.2011
Implicit

Draga mtcrysty17,cred ca raspunsul dat de Raoul,esti f clar si complet.cam acelasi lucru as fi vrut sa te sfatuiesc si eu .Din experienta mea iti spun ca uneori ma incapatanam si ma rugam mult si mult pt aceeasi persoana,si nimic nu se intampla,din contra. si nu intelegeam si eram revoltata si suparata,dar dupa un timp ,vedeam de ce m-a ferit Dumnezeu si nu stiam cum sa-i fiu recunoscatoare.
La fel,niste maicute pe care le cunosc de multa vreme si mi-au fost alaturi la multe momente grele,m-au sfatuit sa nu ma rog pt cineva anume si sa zic :"Doamne fie voia ta". Deci si tu sa zici la fel :"Doamne fie voia ta.daca e bine pt mine sa fiu cu aceasta fata,ajuta-ma ,daca nu ,da-mi putere sa trec peste si sa cunosc pe cea care este pt mine"...
Crede-ma ca stiu ce spun,mai ales ca de curand am trecut prin niste momente cam socante pt mine,dar incerc sa inteleg si sa trec peste. Dumnezeu sa te ajute si sa fie cu tine.Orice ar fi ,nu iti pierde speranta,credinta .mult curaj!
Reply With Quote
Vechi 05.06.2012, 07:00:43
Mtcrysty17's Avatar
Senior Member

Implicit

va multumesc tuturor pentru raspunsuri.... oarecum stiu aceste lucruri si eu, sunt constient, dar e atat de greu.... ma simt legat..... de fiecare data cand ma hotarasc sa merg mai departe, uit de ea o perioada, si imediat reapare ea in viata mea, in cateva zile ne intelegem atat de bine, dar in mod inexplicabil dupa aproximativ o saptamana ea se razgandeste si ne certam din nou..... toate lucrurile astea se intampla numai cand ma tasez cat de cat de cate o fata..... parca ceva nu ma lasa sa ma apropii de nici o fata...... Doamne ajuta!!!!

Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ruga pentru dragoste Mtcrysty17 Generalitati 39 31.03.2014 21:34:12
Ruga pentru un suflet tanar ancaperluta Umanitare 5 09.03.2011 17:30:51
Ruga pentru un suflet tanar!!! ancaperluta Rugaciuni 0 08.03.2011 19:30:03
Rugați-vă, vă rog, pentru un suflet I.Calin Generalitati 5 07.01.2011 22:06:52
Ne putem ruga si pentru Gabriele? ladyanda Generalitati 3 20.11.2010 22:51:14