![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Nici vorba! Ai auzit tu vreodata ca Dumnezeu sa ia in seama rugaciunile vreunui om? Ce, esti copil?
Nu draga, Dumnezeu nu ia pe nimeni in seama. El nu are legatura cu vietile oamenilor, nu este implicat in istoria omenirii, nu a fost si nu va fi. Pentru ca Dumnezeu nu exista. Asta sperai sa auzi?................. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
din punct de vedere ecleziastic ar fi trebuit să vă puneți în pielea dânsului...! Doamne ajută neputinței noastre...! |
|
|||
|
|||
![]()
Intocmai! Mai ales ca eu si amicul ne cunoastem de buna vreme...:)
|
|
|||
|
|||
![]()
înțeleg...!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
stiu ca nu e legat de mesajul tau, dar sper ca cineva sa-l vada si sa ajute.mi-e greu sa incep...doare atat de tare....dupa 11 luni de iubire sincera si planuri de casatorie....totul s-a spulberat intr-o saptamana. au trecut 3 zile de la vestea socanta si nu-mi gasesc linistea. il iubesc si ma iubeste....inca cred asta. nu stiu ce s-a intamplat. ma rog Sf. Nectarie sa ne lumineze sufletele, sa ne aducem aminte de credinta si iubire. Doare aceasta despartire cu atat mai tare pentru ca inainte de a-l intalni m-am rugat lui Dumnezeu pentru un om bun, cald, iubitor, cu respect. L-am rugat sa-mi dea asa ceva....si l-am intalnit pe el....a fost exact cum am cerut si acum nu-l mai recunosc. cu toate ca ma rog aproape toata ziua....simt deznadejdea si frica care ma cuprinde. rog pe oricine doreste sa ma ajute...sa se roage pentru noi.....poate eu sunt nevrednica de a-mi asculta cineva rugaciunile. multumesc.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dacă Dumnezeu ne-ar lua în seamă cugetările ar fi vai și amar de noi...! vb stră-bunilor..nu excerba în ceea ce faci...! |
|
|||
|
|||
![]()
Draga mtcrysty17,cred ca raspunsul dat de Raoul,esti f clar si complet.cam acelasi lucru as fi vrut sa te sfatuiesc si eu .Din experienta mea iti spun ca uneori ma incapatanam si ma rugam mult si mult pt aceeasi persoana,si nimic nu se intampla,din contra. si nu intelegeam si eram revoltata si suparata,dar dupa un timp ,vedeam de ce m-a ferit Dumnezeu si nu stiam cum sa-i fiu recunoscatoare.
La fel,niste maicute pe care le cunosc de multa vreme si mi-au fost alaturi la multe momente grele,m-au sfatuit sa nu ma rog pt cineva anume si sa zic :"Doamne fie voia ta". Deci si tu sa zici la fel :"Doamne fie voia ta.daca e bine pt mine sa fiu cu aceasta fata,ajuta-ma ,daca nu ,da-mi putere sa trec peste si sa cunosc pe cea care este pt mine"... Crede-ma ca stiu ce spun,mai ales ca de curand am trecut prin niste momente cam socante pt mine,dar incerc sa inteleg si sa trec peste. Dumnezeu sa te ajute si sa fie cu tine.Orice ar fi ,nu iti pierde speranta,credinta .mult curaj! |
|
||||
|
||||
![]()
va multumesc tuturor pentru raspunsuri.... oarecum stiu aceste lucruri si eu, sunt constient, dar e atat de greu.... ma simt legat..... de fiecare data cand ma hotarasc sa merg mai departe, uit de ea o perioada, si imediat reapare ea in viata mea, in cateva zile ne intelegem atat de bine, dar in mod inexplicabil dupa aproximativ o saptamana ea se razgandeste si ne certam din nou..... toate lucrurile astea se intampla numai cand ma tasez cat de cat de cate o fata..... parca ceva nu ma lasa sa ma apropii de nici o fata...... Doamne ajuta!!!!
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ruga pentru dragoste | Mtcrysty17 | Generalitati | 39 | 31.03.2014 21:34:12 |
Ruga pentru un suflet tanar | ancaperluta | Umanitare | 5 | 09.03.2011 17:30:51 |
Ruga pentru un suflet tanar!!! | ancaperluta | Rugaciuni | 0 | 08.03.2011 19:30:03 |
Rugați-vă, vă rog, pentru un suflet | I.Calin | Generalitati | 5 | 07.01.2011 22:06:52 |
Ne putem ruga si pentru Gabriele? | ladyanda | Generalitati | 3 | 20.11.2010 22:51:14 |
|