![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Daca cineva ar indrazni sa ceara ajutorul cuiva pe un site crestinesc ,sa profite de credinta oameniilor ,inseamna ca este ATEU, nu crestin,.Dupa stiinta mea acesta este un site crestinesc cu oameni cu frica de D-zeu ,si ca urmare va rog sa ma credeti ca este pentru prima oara in cei 33 de ani citi are fica mea Rebecca ca am recurs la acest apel umanitar , ptr o pers de 55 de ani, este umilitor si dureros sa faca asta , dar este singura si ultima solutie la care pot recurge ,cu ajutorul bunului D-ZEU si bunavointa crestinilor,...daca nici crestinii,.....sper ca sa apara acel act am rugat pe cineva sa o trimita ,ptr ca eu nu ma pricep ,in fata lui D-zeu nu poti ascunde adevarul.......iertati-ma daca gresesc ,si va supar,......
|
|
|||
|
|||
![]()
Dna Bogman nu cred ca ati suparat pe cineva.
Asteptati putin, sunt convinsa ca se vor gasi oameni care sa va ajute sa iesiti din impas. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca cineva ar indrazni sa ceara ajutorul cuiva pe un site crestinesc ,sa profite de credinta oameniilor ,inseamna ca este ATEU, nu crestin,.Dupa stiinta mea acesta este un site crestinesc cu oameni cu frica de D-zeu ,si ca urmare va rog sa ma credeti ca este pentru prima oara in cei 33 de ani citi are fica mea Rebecca ca am recurs la acest apel umanitar , ptr o pers de 55 de ani, este umilitor si dureros sa faca asta , dar este singura si ultima solutie la care pot recurge ,cu ajutorul bunului D-ZEU si bunavointa crestinilor,........sper ca sa apara acel act, am rugat pe cineva sa o trimita ,ptr ca eu nu ma pricep ,in fata lui D-zeu nu poti ascunde adevarul.......iertati-ma daca gresesc ,si va supar,......
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamna mai asteptati putin, abia azi am deschis topicul acesta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aici este postat certificatul |
|
|||
|
|||
![]()
va mulumesc
|
|
||||
|
||||
![]()
Doamna Bogman, aveti incredere, aici sunt multi oameni buni si cu frica de Dumnezeu care i-au ajutat pe altii cand au avut nevoie. spuneti-ne, va rugam, ce v-ar trebui, in afara de bani si pampersi.
Sa va intareasca Domnul in aceasta incercare grea!
|
|||
|
|||
![]()
Din diagnostic inclin sa cred ca asa s-a nascut?
Dumneavoastra ati avut tot timpul asta grija de ea? Nu mai aveti alti copii? Cu sotul ce s-a intamplat? N-ati incercat sa obtineti un ajutor social sau ceva de genul asta pentru ea? |
|
||||
|
||||
![]()
Pensia de handicap si ajutorul de insotitor nu-s mari. (asta in cazul in care beneficiaza de asa ceva)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deasemenea,ca raspuns privat la mesajul pe care dansa mi l-a scris,i-am sugerat ca pe pagina respectiva sa insereze si contul si numarul de telefon,mail,daca este posibil,asa cum a facut-o si aici.Pentru ca cei care ar dori sa o ajute,sa stie unde pot trimite bani,pe cine sa contacteze etc. Referitor la ceea ce s-a postat mai sus si eu sunt de parere ca un ajutor social ar fi cel mai important beneficiu pe care doamna l-ar putea obtine. Pentru ca in rest,oamenii probabil vor ajuta,vor trimite niste banuti,pampersi sau eu stiu ce o mai fi necesar,insa pentru cata vreme?Asta e ceva de moment,pentru ca nimeni nu isi poate asuma pentru toata viata un asemenea ajutor si doamna se va trezi in scurt timp in aceiasi situatie in care se afla in prezent. Nu cunosc ong-urile care se ocupa de asa ceva,insa daca cineva ar avea vreo idee in acest sens,ar fi minunat daca ar putea-o indruma.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce reprezinta pentru noi acest forum? | Annyta | Generalitati | 47 | 11.02.2014 11:40:53 |
Pomelnic pentru cei adormiti de care am aflat pe acest forum...+ | LapetiteMoc | Slujba inmormantarii | 22 | 03.08.2011 03:41:54 |
rugaminte pentru crestinii de pe acest forum | petrurar | Umanitare | 17 | 21.09.2007 10:13:17 |
|