Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.06.2012, 11:28:08
ioan cezar
Guest

Implicit

[quote=maria40;453862]
Citat:
În prealabil postat de ioan cezar Vezi mesajul

Sa n-aveti nici o teama! Printre forumisti care au nevoie de dvs. ma numar si eu.
Dumnezeu sa va ajute! Pentru mine ati fost si sunteti un adevarat balsam pentru sufletul meu.
Va multumesc si, va rog, sa nu ne parasiti.
Doamne ajuta!
Va multumesc, Maria! Si sa ma iertati cand mai uit de echilibru si masura....
Reply With Quote
Vechi 23.10.2012, 14:44:33
tabitha's Avatar
tabitha tabitha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2011
Locație: usa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Annyta Vezi mesajul
De un anumit timp, mai mult de un an, m-am obișnuit să intru aproape zilnic pe acest forum și să aștept cu nerăbdare postările pe anumite thread-uri.
Motivația ar fi interesul pentru anumite teme discutate, nevoia de a schimba opinii pe aceste teme, nevoia de comunicare, uneori încercarea de a scăpa de plictiseală...
Vă mărturisesc că, per total, am avut de câștigat: am conștientizat anumite greșeli asupra cărora am meditat, iar pe unele le-am spovedit, spre folosul meu; am primit răspunsuri pertinente la frământările mele; am cunoscut oameni noi, de la care am de învățat; îmi exersez abilitățile de comunicare... :-)
Și eu subscriu la toate declarațiile tale. Sau hai, să le zicem "marturisiri". :)
Reply With Quote
Vechi 23.10.2012, 15:03:47
Annyta
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirela.t Vezi mesajul
Și eu subscriu la toate declarațiile tale. Sau hai, să le zicem "marturisiri". :)
În ultimul timp am fost cam ocupată și am lipsit de la apel, am mai citit printre rânduri ce se întâmplă și am scris mult mai rar.

Sper ca forumul sa fie totuși spre folosul utilizatorilor...
Reply With Quote
Vechi 09.10.2013, 15:02:28
Annyta
Guest

Implicit

În lumina ultimelor "evenimente"... de fapt mesaje... pot spune că e bine ca acest forum să nu însemne prea mult pentru noi... sau pentru mine...

Și totuși, cum s-a ajuns la asta? La cuvinte oribile și jigniri? În numele credinței și al iubirii? Primim pedepse pentru că ...?

Pe de altă parte, mulți membri, să le spunem mai vechi, sunt tăcuți în ultima vreme. Sper să găsesc și eu lucruri mai bune de făcut.

Vă doresc toate cele bune!
Reply With Quote
Vechi 09.10.2013, 16:15:34
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

un loc interesant si placut
Reply With Quote
Vechi 19.10.2013, 00:17:01
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Implicit

Citat:
În lumina ultimelor "evenimente"... de fapt mesaje... pot spune că e bine ca acest forum să nu însemne prea mult pentru noi... sau pentru mine...
Slăvit să fie Domnul!

Citat:
Pe de altă parte, mulți membri, să le spunem mai vechi, sunt tăcuți în ultima vreme. Sper să găsesc și eu lucruri mai bune defăcut.
Vezi că ai găsit soluția?!

A venit poate vremea să nu vă mai mințiți între voi!
Reply With Quote
Vechi 16.11.2013, 06:58:50
Annyta
Guest

Implicit

Observ că acest forum este pentru mine și un fel de jurnal, care îmi ... jalonează devenirea...

Am fost surpinsă să-mi citesc postări mai vechi, să mă regăsesc sau să mă redescopăr în ele :-)

@ Decebal - oare de ce consideri că ne mințim între noi?
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ajutor pentru doamna Bogman Margareta, user pe acest forum Adriana Cluj Umanitare 269 17.07.2013 00:41:58
Pomelnic pentru cei adormiti de care am aflat pe acest forum...+ LapetiteMoc Slujba inmormantarii 22 03.08.2011 04:41:54
rugaminte pentru crestinii de pe acest forum petrurar Umanitare 17 21.09.2007 11:13:17