![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Pe mine ma ajuta :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Este vina Domnului ca oamenii isi omoara proprii copii avortandu-i? Stii cat plange si sufera Domnul Iisus pentru aceste sufletele nevinovate? Dreptatea Domnului este diferita de ceea ce ni se pare noua ca ar fi nedrept. Judecata lui este diferita de judecata noastra, omeneasc. Judecata Lui este dreapta intru totul. Nu suntem noi in masura sa ne dam cu parerea daca Domnul este drept cu noi sau nu . Nici n.ar trebui sa gandim la asa ceva!
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu cred ca judecata lui Dumnezeu este mult prea inalta pentru a o intelege noi. Dreptatea oamenilor este "ca o carpa lepadata inaintea lui Dumnezeu". Asadar , oricat de mult ne-am da noi cu parerea , nu vom ajunge niciodata exact la nivelul de gandire Divin.
Iar decat sa purtam discutii interminabile si fara rost , mai bine sa incercam sa stopam gandirea "libera" pro-avort si implicit avorturile. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si discutia nu e fara rost. Problema e foarte importanta si are consecinte mari. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
- Parinte, Dumnezeu e nedrept. Pe tine te-a facut orb, iar eu am vedere. La care Batranul, cu multa simplitate, i-a raspuns: -Dumnezeul tau este nedrept, al meu este drept!" |
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu este drept? INTOTDEAUNA!
|
|
|||
|
|||
![]()
Normal si evident!!! Pentru un credincios, vreau sa zic. Sincer, eu nu ii inteleg pe "indoitorii-de-Dumnezeu", mi se pare...nu gasesc cuvantul, pe bune.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Răspunsul la întrebarea asta îl poți găsi în parabola lucrătorilor tocmiți la vie, de la Matei cap. 20: Citat:
De altfel, n-ar trebui să ne mirăm de paradoxurile pe care le găsim în Biblie; prin ele suntem chemați la o înțelegere mai înaltă. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Legat de paradoxuri, cu adica n-ar trebui sa ne mire? Asta-i buna. Crede orice si nu gandi, nu-i asa? Dimpotriva, paradoxurile din Biblie trebuie sa ne puna pe ganduri, pentru ca Hristos spune cautati adevarul si el va face liberi. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cine-i drept inaintea lui Dumnezeu ? | bodale | Intrebari utilizatori | 2 | 09.03.2012 14:08:14 |
Unde este iubire, acolo este Dumnezeu | NECTARIE | Generalitati | 14 | 26.01.2011 11:00:06 |
Unde este iubire, acolo este Dumnezeu | NECTARIE | Generalitati | 1 | 07.01.2011 15:27:11 |
Drept la impartasanie! | Lucian_craciunescu | Impartasania (Taina Euharistiei) | 10 | 11.05.2010 11:10:18 |
Dumnezeu exista,este Viu si este cu noi! | ortodox4life | Generalitati | 5 | 15.10.2008 18:44:55 |
|