![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu m-ai citit sau nu m-ai inteles:eu NU vreau sa demonstrez nimic! Era o intrebare , ca urmare a mirarii ce m-a cuprins citind acel articol! De folosit poate mi-ar folosi, poate m-ar ajuta sa pricep unele chestii, cat despre altele nu ma pronunt...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In astfel de situatii ar fi bine ca cineva sa il traga de maneca pe preotul respectiv si sa il intrebe pe ce isi bazeaza convingerea? Unde se regaseste asa ceva in Sfanta Scriptura sau in Sfanta Traditie?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps. sa nu crezi ca n-am prins ideea cu reintregirea...redevenim cu adevarat "intregi" cand reusim sa ajungem "acasa" cum bine zicea Pelerinul. Last edited by Noiembrie; 03.02.2013 at 09:50:10. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Asta e de "citatul zilei". Beton !
|
|||
|
|||
![]()
Biblia numeste ,,moartea,, ultimul DUSMAN ,care va fii nimicit,,,Ce parere aveti totusi sant curios despre clipurile de pe youtube ,,Minciunile unor dacopati,, sant doua , si interesante. Adica interesante in sensul ca au ajuns unii si nu putini sa spuna astfel de prostii si baliverne,,, in asemenea carti.
|
|
|||
|
|||
![]()
Moartea este numita in Biblie ,,ultimul dusman,, care va fii invinsa,,,
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si de altfel, nici nu este despre nemurirea sufletului, daca citesti cu atentie, pentru ca nici macar nu este prezent in teoria asta conceptul de suflet.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 02.02.2013 at 01:17:45. |
|