![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Feriti-va de aluatul fariseilor", cand marii nostri Parinti Duhovnici au vazut scopul si lucrarea acestor neoprotestanti au luptat impotriva acestor "invatatori", demascand intentiile lor.. Poate prietenii nostri neoprotestanti se vor lasa imbratisati de noi...... Intr-un dialog cu noile culte cu greu se poate vorbi de comunicare, fiecare este inghetat in educatia, in doctrina sa ..si cu cat omul se afunda mai mult in intuneric, cu atat mai mult ii va fi mai greu sa asculte. |
|
|
|||
|
|||
|
Dialog constructiv, scopul dialogului find acela de a...?
Care este scopul ? |
|
|
||||
|
||||
|
Nu se stie ce poate iesii. Poate o sa dam de gandit la unii. Am vazut o treaba tare interestanta in genul asta pe yahoo groups.
|
|||
|
|||
|
De a construi o relatie intre BO si cei ce au parasit-o in favorea altor culte.Lasand la o parte chestiunile doctrinare si privind stric la posibilitatile reale ale dialogului sincer.
|
||||
|
||||
|
Dar acest lucru exista. Din cate stiu, in prezent BO este bine angrenata in dialogul ecumenic. Dv doriti mai mult dialog ? Sau altfel de dialog ? Sau, cum ?
|
|||
|
|||
|
Citat:
la bisericile lor |
|
|
|||
|
|||
|
Domnule Mihnea, probabil tipul de dialog la care ma refer eu nu poate exista virtual.E vorba de vocea inimi ce nu tine cont de nimic si imbratiseaza totul.Suna idealistic,dar e masura la care ajung putini oameni.Si fiind cat de realist pot fi, sunt de acord cu oaia cugetatoare.
|
||||
|
||||
|
Citat:
-
|
|||
|
|||
|