![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
'trăiți... :)))
|
|
|||
|
|||
![]()
............
Last edited by ovidiu b.; 18.06.2015 at 22:27:08. |
|
||||
|
||||
![]()
Intreaba un preot. E asa greu? Noi nu avem de unde sa stim 100%; doar un preot te poate lamuri concret si art fi bine sa fie preotul care va oficia cununia.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajută! :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Corect, e foarte clar și de băgat la tărtăcuță, ca idee generală.
Totuși, pentru cine știe ce motive de Dumnezeu binecuvântate vrea musai atunci, poate merge la episcop să vorbească. Cu toate că nu văd, cu mintea mea îngustă, care ar putea fi acele motive. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Taina Cununiei a fost lasata pe ultimul loc si nu are prea mare importanta, asa'i?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
- În cele patru posturi și în toate zilele de post de peste an, rânduite de către Biserică - În zilele Praznicelor Împărătești și în ajunul acestora, după cum urmează: 1 și 2 februarie; 20 și 21 mai, 30 mai, 31 mai și 1 iunie; 15 august; 13 și 14 septembrie - Din Duminica lăsatului sec de carne pentru Postul Sfintelor Paști, pană la Duminica Sfântului Apostol Toma (16 februarie - 18 aprilie) - În postul Sfinților Apostoli Petru și Pavel (8 - 28 iunie) - În postul Adormirii Maicii Domnului (31 iulie - 14 august) - În postul Nașterii Domnului (15 noiembrie - 24 decembrie) - În perioada de la Crăciun, până la Boboteaza(25 decembrie - 6 ianuarie) Anul 2016 - În cele patru posturi și în toate zilele de post de peste an, rânduite de către Biserică - În zilele Praznicelor Împărătești și în ajunul acestora, după cum urmează: 1 și 2 februarie; 8 - 9 și 18-20 iunie;15 august;13 și 14 septembrie - Din Duminica lăsatului sec de carne pentru Postul Sfintelor Paști, pană la Duminica Sfântului Apostol Toma (7 martie - 7 mai) - În postul Sfinților Apostoli Petru și Pavel (27 - 28 iunie) - În postul Adormirii Maicii Domnului (1 - 14 august) - În postul Nașterii Domnului (15 noiembrie - 24 decembrie) - În perioada de la Crăciun, până la Boboteaza(25 decembrie - 6 ianuarie)