![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Imi cer scuze, nu iti inteleg afirmatia. De ce-i percepi atat de fraieri?
"Fiecare persoana este responsabila de desfasurarea intregului univers fizic si spiritual. Cel mai mic gest al nostru pune lumea in vibratie si ii modifica starea. (...) Deci niciodata actiunea noastra nu se infaptuieste intr-un cerc absolut inchis."(Pr. D. Staniloae) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Am doua cunostinte care au terminat teologia la Constanta. Desi oficial nu exista invatamant la FR, mergeau din cand in cand cateva zile, dadeau toate examenele, nu stiu cat invatau, dar erau pregatiti foarte bine din alt punct de vedere. Sistemul acesta este unul dintre cele mai alunecoase si corupte. Ei aveau nevoie doar de diplome. Daca tu esti pasionata insa de aceasta stiinta ai vrri sa aprofundezi mai mult, vorbeste cu un preot mai tanar, care a terminat de curand si mai stie cate ceva din programa, sa iti dea tu cartilor importante, eventual cursuri... si te apuci de citit, inveti, iti dezvolti cultura generala. Ca pentru un salariu de profa de religie pentru care iti trebuie diploma ... nu merita investitia. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Asa ca, la distanta poti lectura literatura crestina si sa cugeti, insa experienta seminariala te va ajuta sa vezi cum lucreaza intelepciunea ortodoxa prin oameni. Daca o faci, fa-o prin prezenta propriu-zisa. |
|
|
|||
|
|||
|
...........................
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 13.04.2018 at 20:01:50. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Iata unde duce analfabetismul religios al romanilor ! Dumneata crezi ca Teologia e ,"celebra" Facultate de Stiinte ale Comunicarii si Studii Europene ? )))) Mai gandeste-te ! Da de data asta serios. |
|
|