Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Vrajitoria
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.08.2009, 19:35:47
georgeval's Avatar
georgeval georgeval is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.09.2007
Locație: Valenii de Munte
Religia: Ortodox
Implicit

Introducerea: parodie, ba chiar nu inteleg umorul, multa bascalie.
Cuprinsul este caracterizat de subiectivism-chiar daca poarta sigla unui egiptolog, inseamna ca in anumite locuri trebuie sa schimbam dictionarele de mitologie. Multa speculatie pe astrologie.
Concluzia: Hristos un om obisnuit, asemena celorlalti intemeietori sau reformatori de religie, nu mai este Dumnezeu adevarat si om adevarat.
Reply With Quote
Vechi 08.04.2009, 17:51:27
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fryn Vezi mesajul
Imi cer scuze dar nu stiu unde puteam sa postez un astfel de subiect. Sincer discutiile pe marginea acestui film sunt dupa parerea mea, deosebit de importante. Spun asta deoarece, acest film cu tenta satanica loveste in credinta noastra crestina si in Domnul si Mnatuitorul nostru Iisus Hristos. Pe baza unor similaritati (multe invetate) intre crestinism si religiile pagine, se incearca demoleaza crestinismul aducandu-l la stadiul de cum spun ei "plagiat de credinta" si unealta de manipulare a maselor. Eu am vazut filmul, sincer am fost tulburat, dar ce m-a intristat si mai tare este faptul ca multi, chiar cred ca este adevarat tot ce se prezinta in acest film. Cred ca avem obligatia sa lamurim aceasta problema, mai ales ca s-a ajuns la o asa de degradare spirituala si pentru ca foarte multi dintre noi nu cunosc ADEVARUL.
Referire la acest film si demascarea lui se face in seriile The arrivals pe youtube. E adevarat ca arrivals e facut de musulmani si ei sustin ca Iisus a fost doar profet si se fac si acolo niste afirmatii dubioase despre crestinism. Totusi meritul acestui serial The Arrivals este ca demasca destul de abil conspiratia mondiala in care traim si manipularea si indracirea maselor prin toate mijloacele posibile, mai ales massmedia. Deci daca se apuca cineva sa-l vizioneze (e in engleza) aveti grija sa nu va smintiti!!
Vechi 08.04.2009, 18:15:46
luchian
Guest

Implicit

Filmul este facut de secta "New Age", pe mine, recunosc, ca ma captase cu partea economica dar am inteles intr-un final ca nu e decat o propaganda ieftina la ideile lor.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Zeitgeist - Erori de Istoria si Filozofia Religiilor alexmatei Stiri, actualitati, anunturi 0 01.05.2012 19:36:50
Zeitgeist sau spiritul vremurilor Gabriela4ever Intrebari utilizatori 4 11.07.2010 23:35:29
ZEITGEIST saccsiv Generalitati 41 11.07.2010 23:34:45
Filmul 2012 dumitrucelmare2000 Resurse ortodoxe on-line 11 14.01.2010 12:17:00
Filmul MOST TeoH Generalitati 6 25.09.2008 01:38:14