![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
raspuns pt. Diana23: da, se poate! si inca cum!... fereasca Bunul Dumnezeu pe orisicine, pe toata lumea!
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa mearga cineva din familie, cu persoana in cauza (adica varul tau), la un preot caruia sa i se explice situatia, apoi sa stabiliti niste zile in care sa ii fie citite rugaciuni de exorcizare (cunoscute mai mult in popor ca 'dezlegari'), adica molitvele Sf. Vasile Cel Mare si ale Sf. Ioan Gura-de-Aur (dar preotul stie cel mai bine). Nu toti preotii se incumeta sa citeasca aceste molitve (rugaciuni) de exorcizare, depinde, fiindca sunt f. puternice, apoi demonii ii pot face suparari de tot felul preotului si/sau familiei sale etc. Si in ziua stabilita pt. a fi citite, atat preotul, cat si persoana in cauza (si familia) trebuie sa tina post.
Sa platiti si pomelnice pt. el pe la biserici si manastiri. Sa fie dus varul si pe la slujbe de maslu, si la Sf. Liturghie (de ex. la Schitul Darvari si la man. Antim se face zilnic Sf. Liturghie, in fiecare dimineata, iar miercurea si vinerea, se fac si slujbe de maslu imediat dupa Sf. Liturghie - asta daca sunteti/locuiti din/in Bucuresti). Sau daca nu vrea el personal si nu poate fi convins (daca are repulsie fata de biserica, de slujbe si de cele sfinte), atunci sa mearga cineva din famile pt. el, si sa ia si niste lucruri personale (hainutze, de ex. tricouri, bluze de corp sau ce mai poarta; dar nu chiloti) si sa le atinga de icoane si de raclele unor moaste de sfinti (de ex. Sf. Dimitrie, la Patriarhie, mana Sf. Ciprian, la bis. Zlatari, moastele Sf. Spiridon la bis. de langa hotel Horoscop, zona Piata Unirii, s.a.m.d.). Stropiti prin casa cu apa sfintita si aprindeti tamaie/smirna (stropiti si tamaiati repetat, in forma de Cruce), zilnic, daca se poate. Stropiti si imbracamintea varului, si ale familiei, de prin dulapuri, alimentele din bucatarie etc, totul de prin casa, in afara de baie, unde stropiti numai usa, pe dinafara. Vindecare/insanatosire grabnica/rapida varului, si toate cele bune va doresc! Fie ca Bunul Dumnezeu sa va ajute sa scapati de probleme, vorba ceea: 'cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune'. |
|
|||
|
|||
![]()
Comunismul nu i-a indobitocit pe oameni. Comunismul nu avea cum sa stearga din inima oamenilor pe Dumnezeu. Numai ca nu era acces la atat de multa informatie, nu erau atat de multe sfinte locasuri sau carti... Sunt multi traitori ortodoxi care nici nu stiu foarte mult despre religia lor. Este trist, foarte, foarte trist pentru ca eu cred ca de aici incep marile drame.
Mirabela, mai jos spune: "persoanele care tin post, se roaga si se spovedesc (impartasanie daca considera parintele duhovnic) nu se prind vrajile de acea persoana !" Da, asa este. Pe un om credincios diavolul nu-l poate ataca. Dar, ce inseamna credincios? Fiecare avem un nivel al intelegerii, al priceperii dar credem ca e mai usor sa facem ce zice vecina sau cunostinta noastra. Nu cercetam. Eu te rog sa cercetezi, sa citesti si sa vezi cat de puternica este credinta. Vei vedea ca toate cele rele sunt datorita multelor pacate care se aduna si se aduna... Dumnezeu ne da la Botez, prin Sfantul Duh, o haina pefecta de lumina pe care noi, prin pacate o rupem in mii si mii de bucati. Dorim o haina noua care sa ne apere si sa ne protejeze si cateodata nici nu stim cat de usor este sa o avem din nou. Iisus a inviat pentru noi. El S-a rastignit si a suferit pentru noi! A lasat apostolilor sai toata puterea iar acestia au hirotonisit preotii... Acesti preoti care au puterea de a dezlega de pacate. Uita-te in sufletul si in constiinta ta. Esti o persoana calma, rabdatoare, iubitoare, smerita, miloasa? Du-te la preotul duhovnic (daca nu ai nu este greu sa gasesti un parinte care sa inteleaga suferintele tale), spune-i ce e in sufletul si in viata ta si vei vedea cum leacul nu va intarzia sa apara. Dumnezeu sa te ajute! |
|
|||
|
|||
![]()
Imi poti raspunde si mie la o intrebare, te rog frumos? In ziua in care a venit la noi in casa o persoana despre care stiam ca ne doreste raul, chiar s-a intamplat ceva foarte rau, de o agresivitate nemaiintalnita. Dupa ce acel membru al familiei a fost in casa acelei persoane, lucrurile s-au agravat foarte mult. Era evidenta legatura dintre problemele din familia noastra si intalnirea cu acea persoana. Nici acum, dupa 2 ani, lucrurile nu s-au rezolvat, nici intr-un sens, nici in altul. Acea persoana schimbata este intr-o stare de mutenie si de ura, incat si preoti experimentati se mira de acest lucru. In tot acest timp am tinul post, am mers la biserica, in pelerinaje, la dezlegari, spovedit, impartasit, maslu in casa, etc. Nu mai are legatura cu ea, e chiar plecata din tara. Nu imi explic: este asa de puternica vraja sau farmecele facute sau face in continuare de acolo? Mentionez ca tine legatura telefonic cu persoana din familia noastra.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
dimpotriva, chiar crede, avem ca exemplu in Biblie pe Simon magul care a devenit crestin insa inima lui tot rea a ramas; inainte de botez, el uimea poporul Samariei cu vrajile sale
si vrajitorii sunt constienti de existenta lui Dumnezeu, dar aleg sa serveasca dracului, pentru avantaje pe lumea aceasta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
adica?
sa nu credem ca vrajile exista? (puterea demonica?) |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Cornel Urs;498802]adica?
sa nu credem ca vrajile exista? (puterea demonica?)[/QUOT este da,pacat sa crezi in farmece,dar daca nu ar exista,cred ca nu ar exista nici rugaciunii si acatiste speciale pentru asa ceva,nu? pentru ioanna.... schimbarea brusca a comportamentului,de la respect si iubire,la o ura si zavistie necontrolabila,fara a exista un motiv. cineva nu se poate schimba brusc "peste noapte",doar ca ar fi avut "cosmaruri sau vise frumoase." |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
dezlegarea cununiilor | cristina-08 | Vrajitoria | 86 | 11.03.2015 09:25:11 |
DEspre dezlegarea cununiilor | Laurentiu | Generalitati | 0 | 14.10.2007 19:52:11 |
|