![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
ce prietenos esti.
|
|||
|
|||
![]()
"Mașinațiile din spatele tuturor acestora le zămislește sionismul internațional, finanțatorul internațional, care se numește America. Sioniștii sunt America, ea de fapt nu există. Deci, aceștia după ce primesc mesajele sataniste, le spun înainte Vaticanului, acesta le preschimbă în planuri și în continuare cheamă Islamul să le aplice. Acesta este modul în care funcționează astăzi planurile satanice."
exact, cam asha am observat shi eu... ceva de genul asta cred ca este |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
E mult mai rau si mai dureros decat daca era, asa cum spui, pacpac shi bum bum. . .
|
|||
|
|||
![]()
Domnule Cristian, observ ca dracusorul iar v-a vizitat gandurile de curand; doresc sa aflu mai multe despre acesta, cum il cheama, cati ani are, ce ii place. Multumesc.
|
|
||||
|
||||
![]()
Pai stimata , daca de dracusor vorbiti, il cheama cum ii zice, e batran rau , si adora oameni precum dumneata.
|
|||
|
|||
![]()
E batran si ii plac persoanele ca mine... deci asa; se da la persoane de sex feminin tinere; ce mosneag cu apucaturi urate (seamana cu unele "vedete" prezentate la TV). Am sa il trag de ureche daca il vad si ii spun sa ii fie rusine.
|
|
||||
|
||||
![]()
Pai cam nu tine cont de sex ! Iar de ureche cam greu sa-l tragi. E viclean, rau, trufas si neiertator. Te-atrage in cursa lui murdara si scapare nu mai ai. Dovada ? Propria-ti privire din avatarul tau ( asta asa, ca un simplu exemplu ) . Stimata, te rog totusi sa ma scuzi dar ne indepartam de la topic si vorba lui vsovi, fac pocpoc, bum bum , ceilalti colegi d'ai nostri si nu se stie , unde-ti sare schija . . .
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar daca nu intelegem noi aceste proorocii, sa asteptam si sa vedem ce aduce viitorul. Totusi nu cred ca se cade sa le luam in zeflemea, caci nu suntem noi mai luminati decat Cuviosul Paisie Aghioritul. Prevad ca iar vei sfarsi prin a-ti cere scuze... |
|
|||
|
|||
![]()
Adevarul e ca arata precum Marilyn Manson.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Al treilea razboi mondial?Rusia e vinovata de drama Poloniei? | tigerAvalo9 | Generalitati | 95 | 20.12.2013 08:19:09 |
vine vine | ioanhodean | Postul | 22 | 08.05.2013 11:50:17 |
Cel de-al 3-lea razboi mondial: foarte curand?! | adelin | Generalitati | 67 | 03.02.2013 09:29:47 |
vine vine | ioanhodean | Postul | 124 | 02.08.2012 20:56:33 |
|