Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.02.2009, 20:12:26
Mihai3 Mihai3 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.01.2009
Locație: in the Jungle,the mighty Jungle
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de baniutilizati Vezi mesajul
Foarte, cand acesti satanisti nu-ti pot face nimic nici cand le mai torn smoala pe gat.
ce prietenos esti.

“Învață să îți scrii durerile pe nisip și bucuriile pe stâncă.” - Sf. Augustin
Reply With Quote
Vechi 06.02.2009, 20:16:39
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

"Mașinațiile din spatele tuturor acestora le zămislește sionismul internațional, finanțatorul internațional, care se numește America. Sioniștii sunt America, ea de fapt nu există. Deci, aceștia după ce primesc mesajele sataniste, le spun înainte Vaticanului, acesta le preschimbă în planuri și în continuare cheamă Islamul să le aplice. Acesta este modul în care funcționează astăzi planurile satanice."

exact, cam asha am observat shi eu...
ceva de genul asta cred ca este
Reply With Quote
Vechi 06.02.2009, 20:19:07
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
"Mașinațiile din spatele tuturor acestora le zămislește sionismul internațional, finanțatorul internațional, care se numește America. Sioniștii sunt America, ea de fapt nu există. Deci, aceștia după ce primesc mesajele sataniste, le spun înainte Vaticanului, acesta le preschimbă în planuri și în continuare cheamă Islamul să le aplice. Acesta este modul în care funcționează astăzi planurile satanice."

exact, cam asha am observat shi eu...
ceva de genul asta cred ca este
am observat de afara, dar razboiul nu mai este spre pocaintza ci spre distrugere... duhovniceasca shi trupeasca... nu va ashteptatzi la pacpac shi bum bum... ci ca o sa va lepadatzi de credintza... shi o sa o imbratzisatzi pe a lor...
Reply With Quote
Vechi 06.02.2009, 20:23:07
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
am observat de afara, dar razboiul nu mai este spre pocaintza ci spre distrugere... duhovniceasca shi trupeasca... nu va ashteptatzi la pacpac shi bum bum... ci ca o sa va lepadatzi de credintza... shi o sa o imbratzisatzi pe a lor...
E mult mai rau si mai dureros decat daca era, asa cum spui, pacpac shi bum bum. . .
Vechi 06.02.2009, 20:35:49
alx alx is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.01.2009
Implicit

Domnule Cristian, observ ca dracusorul iar v-a vizitat gandurile de curand; doresc sa aflu mai multe despre acesta, cum il cheama, cati ani are, ce ii place. Multumesc.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2009, 20:41:04
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alx Vezi mesajul
Domnule Cristian, observ ca dracusorul iar v-a vizitat gandurile de curand; doresc sa aflu mai multe despre acesta, cum il cheama, cati ani are, ce ii place. Multumesc.
Pai stimata , daca de dracusor vorbiti, il cheama cum ii zice, e batran rau , si adora oameni precum dumneata.
Vechi 06.02.2009, 20:48:48
alx alx is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.01.2009
Implicit

E batran si ii plac persoanele ca mine... deci asa; se da la persoane de sex feminin tinere; ce mosneag cu apucaturi urate (seamana cu unele "vedete" prezentate la TV). Am sa il trag de ureche daca il vad si ii spun sa ii fie rusine.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2009, 20:58:27
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de alx Vezi mesajul
E batran si ii plac persoanele ca mine... deci asa; se da la persoane de sex feminin tinere; ce mosneag cu apucaturi urate (seamana cu unele "vedete" prezentate la TV). Am sa il trag de ureche daca il vad si ii spun sa ii fie rusine.
Pai cam nu tine cont de sex ! Iar de ureche cam greu sa-l tragi. E viclean, rau, trufas si neiertator. Te-atrage in cursa lui murdara si scapare nu mai ai. Dovada ? Propria-ti privire din avatarul tau ( asta asa, ca un simplu exemplu ) . Stimata, te rog totusi sa ma scuzi dar ne indepartam de la topic si vorba lui vsovi, fac pocpoc, bum bum , ceilalti colegi d'ai nostri si nu se stie , unde-ti sare schija . . .
Vechi 06.02.2009, 21:04:31
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Cica a "proorocit" "cuviosul Paisie Aghioritul" ca se va bate rusii cu NATO!
Stai, Mihaile, ca inca nu au intratzilele in sac! Mai ieri credeam ca mai e mult pana la Apocalipsa, si iata ca semnele venirii antihristului sunt vizibile.
Chiar daca nu intelegem noi aceste proorocii, sa asteptam si sa vedem ce aduce viitorul.
Totusi nu cred ca se cade sa le luam in zeflemea, caci nu suntem noi mai luminati decat Cuviosul Paisie Aghioritul.
Prevad ca iar vei sfarsi prin a-ti cere scuze...
Reply With Quote
Vechi 06.02.2009, 21:05:01
scrabble
Guest

Implicit

Adevarul e ca arata precum Marilyn Manson.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Al treilea razboi mondial?Rusia e vinovata de drama Poloniei? tigerAvalo9 Generalitati 95 20.12.2013 08:19:09
vine vine ioanhodean Postul 22 08.05.2013 11:50:17
Cel de-al 3-lea razboi mondial: foarte curand?! adelin Generalitati 67 03.02.2013 09:29:47
vine vine ioanhodean Postul 124 02.08.2012 20:56:33