![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Imi este greu de crezut ca barbatii moldoveni se pot abtine de la tuica onmiprezenta de "inceput" la toate mesele chiar si cele de dimineata...la care eu personal am ramas masca...si tutunul care este o a doua natura a modoveanului tipic.
Stiu eu, poate acesti oameni or fi fost exceptii...sectanti din aceia inraiti poate...sti tu...fara carne, fara alcol, si unii chiar si fara familii... ..deoarece slabe sanse ca cineva sa nu bea si sa nu se infrupte in soric proaspat "decupat" de pe spinari |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Daca e vorba de bautura si moldoveni ,depinde de care moldoveni,sucevenii si iesenii poate si nemtenii obisnuiesc sa bea mult alcool,mai putin cei din Bacau,Galati,Buzau..
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Anul trecut am intrat in tara pe punctul de frontiera Oradea.Era dimineata.Va spun sincer ca ne-am cam speriat.Deja pe la terase era lume,terase insemnand mesele din fata crasmelor.Erau barbati in toata firea.Eu cred ca la ora aceea trebuiau sa fie pe la munca.Si asta o spun in atentia acelora care spun ca mai toti din tara noastra care beau sunt moldovenii.Moldova nu incepe de la Oradea(dupa putinele mele cunostinte de Geografie) Ionela
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Sincer, nu știu de unde ai luat tu asemenea date, dar pot să-ți demonstrez, întâi de toate, că ești ridicol, că ai procedat exact ca Pristanda din "Scrisoarea pierdută" a lui Caragiale. Cred că-ți amintești scena cu steagurile. Uită-te la tine de câte ori apare Vaslui și cu ce număr.[/COLOR]
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Nu mă dau in spectacol, imi place adevarul, dar nu stiu ce interes ai, ce castigi, ca sa manipulezi lumea. Te credeam om serios, dar vad ca ma dezamagesti... Eu nu-ti cer sa te justifici în fata mea, de unde scoti asa perle? Ți-am atras atentia ca minti și manipulezi grosolan, picând în ridicol, exact ca personajul lui Caragiale... Ce nu-ti place? Că-i atenționez și pe ceilalți? Și, nici nu-i frumos sa minti ca un copil de gradinita care totusa are scuza ca e copil...[/COLOR]
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Ti-am cerut să spui titlul ziarului. Să dai adresa, adică un link. Nu ziarul are interes să mintă, tu ai acest interes. Dar, nu mă mai interesează... Nu mai vreau să știu nimic. M-ai convins. [/COLOR]
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mi s-a spus ca voi muri peste 3 ani... | pacatoasa | Vrajitoria | 215 | 30.12.2017 22:11:59 |
La Multi Ani..Tara mea de lacrimi,tara mea de dor | Scotland The Brave | Generalitati | 15 | 25.01.2012 05:24:16 |
File de peste cu rosii | tanty12 | Intrebari utilizatori | 2 | 13.03.2010 01:47:15 |
Talcuirea evangheliilor de peste an | patinina34 | Rugaciuni | 82 | 09.01.2009 08:44:01 |
|