![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Dumnezeu sa'l ierte !
Cred ca a fost un om minunat. Multe a patimit si multe a indurat de la rautatea celor de langa el. Aceia sunt cei ce l'au chinuit psihic si nu l'au odihnit cu prezenta lor. Cei de langa el, oamenii, sunt cei pentru care s'a chinuit toata viata sa isi schimbe trupul. Dea Domnul ca pentru bucuria adusa multora, o bucurie curata, spre deosebire de alte muzici, sa i se randuiasca si lui o mica parte de odihna.
|
|||
|
|||
|
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.Nu-mi vine sa cred inca..
|
|
|
||||
|
||||
|
A avut parte de talent, faima mondiala cum putini au avut, bani, proprietati, dar a plecat la cele vesnice pe neasteptate si gol de toata desertaciunea lumii acesteia.
Sa luam aminte.
|
|||
|
|||
|
Traditie 1,
talentul este dat de Dumnezeu, este adevarat, dar fara munca nu se poate sa reusesti nici daca esti sperdotat. Si in plus trebuie si sa capeti sansa, sprijin, ca sa te poti afirma, ceea ce nu toti au. De aceea rasar in ultima vreme oameni simpli, peste 40 ani, chiar mai tarziuu, care se duc la concursuri si arata talente deosebite (vezi Paul Potts si femeia aceea tot din Anglia, la aproape 50 ani), cu voci de opera. Ei n-au avut pana acum posibilitati, au muncit altceva. Si ce munca este pa cantareti si ce viata, sa fii numai pe scena, sa colinzi lumea. Asa cum spunea vsovi, Michael Jackson a fost distrus de oameni. A gresit si el, nu-i vorba, dar invidia oamenilor l-a terminat. Dumnezeu sa-l ierte! |
|
|
|||
|
|||
|
Nu este bine sa iei painea copiilor si s-o arunci cainilor . Se cuvine sa pomenim mai intai pe cei adormiti in dreapta credinta ortodoxa in rugaciuni apoi daca ne mai indeamna inima sa ne rugam si pentru pagani sau eretici .
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Pentru tine unii sunt copiii Domnului si restul sunt potaile care traiesc pe langa ei?Sincer ma ingrozesc cand citesc asa ceva. Ar trebui sa te mai gandesti pe cine slujesti cand gandesti in asemenea mod,caci,cu tot respectul, pe Iisus in tot cazul nu. |
|
|
||||
|
||||
|
Subscriu....
|
||||
|
||||
|
Atunci lasa fariseismul si scoate-l pe Iisus din semnatura ta,pentru ca El niciodata nu ne-ar fi indemnat sa nu ne iubim fratii pamanteni,indiferent de religia lor,sa ne rugam preferential pentru unii sau altii ori sa ne arogam o superioritate luciferina.
Iisus este IUBIRE si atat,ca unii vor sa Il transforme in altceva,problema lor,insa nu mai veniti si ii instigati si pe altii in acest sens. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si eu sunt de acord cu tine, dar totusi
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|
||||
|
||||
|
Anna are dreptate, cred ca ar fi mai bine sa te calmezi.
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| A murit Colombo | Daniel_7 | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 10.07.2011 22:02:21 |
| Mama mea a murit | ichim | Generalitati | 15 | 08.08.2008 03:26:13 |
| "Codul Bibliei" de Michael Drosnin | alexandra28again | Generalitati | 23 | 09.05.2008 16:27:01 |
|
|