![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu vad diferenta intre ei, nu sunt chiar de confundat.
Vroiam insa sa-i indemn, mai ales pe Dorin, sa scrie mai mult, sa deschida subiecte. Sunt prea retrasi si tocmai ei ar putea ajuta mai mult. Costel vad ca se mai straduie si mai deschide. E nevoie de discutii constructive pe forum, de schimburi de opinii ca sa invatam cu totii si de ce nu, sa mai aducem suflu proaspat in credinta noastra. Din pacate in loc de discutii, se cam fac praf oamenii unii pe altii, in numele crestinismului. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Casa de piatra Dorin,sanatate si o viata binecuvantata sa aveti!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pace in suflet, tuturor! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Va multumesc pentru gandurile si cuvintele calde. Da, cu ajutorul lui Dumnezeu m'am nascut a doua oara. Sunt sot. Azi noapte am ajuns in oras. Stau o zi, dar fug din nou. De luni revin insa pe termen lung. :) Nadajduiesc sa fiu cat mai repede tata si bunic. :) Slava lui Dumnezeu pentru toate. Ma straduiesc sa intrupez cele scrise, de obicei, pe forum. Este greu, dar frumos. Noapte cu pace, tuturor, dragii mei prieteni.
|
|||
|
|||
![]()
Multumim lui Costel ca ne-a dat aceasta minunata veste!
Casa de piatra, "windorin" ! Domnul sa sporeasca ceea ce deja ai udat cu grija in inima ta! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ma bucur mult. Noapte cu pace, tuturor. Pe curand.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Fie ca mariajul vostru sa fie presurat numai cu fericire, vesti bune si fie ca dragostea voastra sa fie eterna.
|
|||
|
|||
![]()
Bucuria acestor zile să dureze toată viața voastră .Să vă binecuvinteze Dumnezeu cu prunci sănătoși și cu toate darurile Sale.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Aplaudati-l pe Costel Busuioc!!! | monica73 | Generalitati | 31 | 13.02.2014 16:34:11 |
|