![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Toate acestea i-au mai fost explicate fratelui Topcat. Degeaba. Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
|||
|
|||
![]()
vehicul....
|
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu nu este pentru mine o notiune, ci o fiinta. Una pe care o iubesc si simt ca ma iubeste. Ma doare sa stiu ca cineva vorbeste de rau fiinta care poarta numele IUBIRE.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ca sa intelegi de ce reactioneaza asa, imagineaza-ti o situatie similara: tu o iubesti foarte mult pe mama ta (cum e si firesc), iar cineva iti spune ceva "de dulce" despre ea. Tie cum iti pica (desi insulta nu iti este adresata personal)?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Dar o analiza mai la rece (ma rog, in cazul in care ai si suportul ginditor) te duce la o concluzie mult diferita: respectivul care te injura de mama nu are in fapt cu mama ta nimic, nici nu o cunoaste, nici nu il intereseaza si ca gestul tau de a-i da in cap numai pentru ca te-a injurat de mama e unul disproportionat. |
|
|||
|
|||
![]()
Mesajul tau m-a facut sa zambesc.
Sa incepem.Evolutionismul exista in conceptualitatea vaga a mai multor logicieni pentru a demostra abstractizarea creatiei omului in ordinea fireasca a universului,adica interactiunile noastra cu mediul inconjurator,nu Dumnezeu,nu creatia.Dar aici survine unul din singurele paradoxuri existente cu adevarat:logica creata de om DEFINESTE omul ca o creatie(in viziunea celor care nu sunt credinciosi).FRICA e ceva ce a facut lumea sa se uite in spate si sa creada ca omul a evoluat din ceva in ce este acum.Frica de Dumnezeu,de iad,de pedepse si de posibilitatea de a face lucruri ce sunt greu de inteles pentru mare majoritate a oamenilor.Dar consecventialitatea in gandire e ceva de care putem scapa GREU.caci numai asta ne dicteaza sa nu credem sau sa inventam ceva ce ar putea sa ne "scape" de atatea "infranari" Asta e din modul tau de a gandi,adevarul e ca nimeni nu poate defini cu adevarat credinta si sentimentul unic de a-L avea pe Dumnezeu in inima ta,sper sincer sa il gasesti...nu pentru ca acum hulesti sau asa ceva,nici pentru ca ajungi in iad daca nu il primesti dar pentru ca iubirea lui renaste omul golit si il Mantuieste! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu,asta nu e evolutionism,asta e timpul,o constanta.evolutionismul e un concept.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu ce intelegi prin evolutionism? |
|
|||
|
|||
![]()
Selectia naturala e termenul dat de aceeasi oameni interactiunilor fiintelor vii de-a lungul timpului.Daca pestele mare mananca pestele mic inseamna ca e o lege a naturii sau proportionalitate?Totodata simplitatea adusa miliardelor de ani de schimbari nu se poate numi evolutionism sau selectie naturala...
2:se contrazic teoriile.daca ar fi sa ma iau dupa selectia naturala ar trebui sa omor fiecare om care imi iese in cale pentru ca ar putea sa fie pretendent la bucata mea de mortalitate...dar eu nu fac asta...eu fac bine...eu ajut...ba chiar dau de la mine,imputinez ce am si ii dau lui...dupa evolutionism eu sunt un paria si ar trebui sa fiu omorat.Si totusi mai mult reuseste cel ce face bine decat cel ce face rau... |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
hula impotriva Duhului Sfant | mihaisepo | Din Noul Testament | 27 | 21.08.2011 01:02:17 |
Hula impotriva Duhului Sfant | Eliana | Generalitati | 22 | 19.02.2011 01:52:40 |
Ganduri de hula | ginabadea | Rugaciuni | 25 | 13.05.2010 20:46:39 |
hula impotriva Duhului Sfant | anaana71 | Generalitati | 14 | 30.01.2010 14:30:27 |
|