![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ne ramane Sfanta Liturghie - slujba comuniunii dintre cei vii si cei morti, dintre cei drepti si cei pacatosi. Sa participi la Sfanta Liturghie si sa o pomenesti ptr ca mult poate rugaciunea cand este unita cu Sfanta Liturghie. |
|
||||
|
||||
![]()
Draga mea te inteleg perfect,si pentru mine aceasta Sfanta inseamna ceva,la o biserica cu acest hram am facut mamei slujba de inmormantare si cateva parastase acum un an si ceva (27 sept 2008) si desi a trecut atat inca lacrimile curg si doru de ea e mare.
Ma voi alatura si eu rugaciuni pentru mama ta alaturi de maicuta mea si alti stinsi din viata de care am aflat pe acest forum. Gandeste cu drag la ea si roagate ,avea si un nume deosebit,Maria-Magdalena. Dumnezeu sa iti dea tarie sa mergi inainte. Doamne ajuta!
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni pentru copiii ( mamici, viitoare mamici, tatici, bunicute, matusici ) | cristiboss56 | Rugaciuni | 83 | 31.05.2022 11:16:25 |
Va iau cu mine la Cuvioasa Paraschiva! | dorinastoica14 | Rugaciuni | 92 | 15.10.2012 22:21:28 |
Sfanta Cuvioasa Parascheva si Sfanta Mucenita Paraschevi | VLAHOPOL | Intrebari utilizatori | 5 | 17.02.2011 19:02:09 |
Sfanta Cuvioasa Parascheva | mihele_m | Intrebari utilizatori | 0 | 07.06.2010 16:06:21 |
Cuvioasa Paraschiva | mara2008 | Generalitati | 7 | 16.10.2008 08:35:02 |
|