![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Sau o ipoteza mai plauzibila: nu a existat nimic planificat de genul ala.
Aoleu, am uitat sa adaug si FEMA pe lista aia ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
FEMA e o descoperire recentă, postarea aia e veche. Dar o fi și asta o conspirație, chiar și Obama a fost nevoit să răspundă la întrebări, că s-au alarmat americanii...
|
|||
|
|||
![]()
Pai evident, pentru ca nu s-a intamplat NIMIC.
Sigur, si yoghinii si altii cand au vazut ca nu se intampla nimic, au dat-o ca sectarii, ca s-a intamplat ceva dar intr-un plan transcedent si etc. Citat:
FEMA (Federal Emergency Management Agency - Agentia Federala de Urgenta pentru Dezastre) exista din 1979 https://en.wikipedia.org/wiki/Federa...agement_Agency Ideile conspirationiste desi au inceput tot de atunci au luat avant abia prin anii 2000. https://en.wikipedia.org/wiki/FEMA_c...spiracy_theory
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 13.11.2015 at 16:33:59. |
|
||||
|
||||
![]()
Descoperirea mea e recentă, nu FEMA.
Dar deocamdată nu are importanță, cel puțin pentru noi care nu trăim în SUA.
|
|||
|
|||
![]()
N-are nici pentru aia, ca FEMA n-a inchis pe nimeni. Cel putin deocamdata.
In cazul in care s-ar declansa legea martiala, si militianul de la coltul blocului cu care te salutai in fiecare dimineat, s-ar putea sa ajuna sa-ti traga un glonte in cap deci nu vad care e rostul la teoriile de genul asta. Decat daca ai prea mult timp liber si n-ai ocupatie sau vrei sa hranesti un fel de stare mentala de criza.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Crestinul Ortodox si sfarsitul lumii | dgs010243 | Generalitati | 4 | 21.11.2012 19:35:00 |
Documentar despre sfanta lumina | Ion Pop | Resurse ortodoxe on-line | 1 | 18.04.2012 11:22:45 |
Documentar ortodox despre Tara Sfanta | Ion Pop | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 04.01.2012 23:19:55 |
Sfarsitul lumii, rod si al libertatii umane | costel | Generalitati | 2 | 12.10.2011 14:30:46 |
|