![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Am gasit un material interesant, referitor la topicul acesta in discutie aici. Postez mai multe info, dedesubt:
"Datorita imigrarilor,musulmanii au invadat tarile crestine unde si-au impus propriile reguli. Multi nu stiu exact principiile acestei religii pentru ca intotdeauna s-au ascuns la televizor adevaratele fapte ale profetului Mohammed. Insa,de cand internetul a devenit un real mijloc de informare, oamenii au inteles ca islamul nu este religia pacii asa cum este prezentat la televizor, ci este religia urii si a razboiului. Atata timp cat islamul spune numai minciuni despre Iisus, incearca sa schimbe adevarul crestin cu fel de fel de minciuni pentru a-i reduce importanta si pentru a-i indeparta pe oameni de la El, eu ma simt nevoit sa fac tot ce imi sta in putinta pentru a combate acest pericol pentru crestini. Nu sunt intolerant, nu sunt rasist, dar am datoria de a-mi apara religia." http://islamsicrestinism.blogspot.co...-crestine.html |
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Last edited by un trecator; 05.03.2010 at 07:33:35. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Idei gresite cu privire la Crestinism | ioanna | Religia Islamica | 8 | 21.03.2015 21:58:48 |
| preceptii gresite sau mituri rautacioase despre credintele altora | Theodor_de_Mopsuestia | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 89 | 07.05.2013 00:21:47 |
| Superstitii babesti si obiceiuri gresite | tigerAvalo9 | Generalitati | 22 | 03.04.2012 00:37:38 |
| Cei care-si sacrifica viata pentru idei gresite... | laurastifter | Morala Crestina | 38 | 07.02.2012 20:29:22 |
|
|