![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Poate daca am vedea alte lucruri am intelege dece se intimpla aceste catastrofe.
ex.Bucuria de a salva un om prins printre acele daramaturi asta arata ca si pentru noi oamenii este important un om cu atat mai mult pentru DUMNEZEU.Bunatatea oamenilor care nu tine cont de religie ci vor doar sa ii ajute pe alti oameni. |
|
|||
|
|||
![]()
Nici eu nu sunt de parare ca Dumnezeu ingaduie cataclismele spre pedeapsa, ci, mai degraba, spre luare aminte.
Daca, sunt situatii in viata, cand prin pierderea unei persoane apropiate sau poate chiar necunoscute, suntem pusi in fata zadarniciei lumii acesteia, ajungand la o "venire in fire", asemenea fiului risipitor, intr-un astfel de caz, de o asemenea amploare, cu atat mai mult. Dumnezeu, prin ele, cheama la constientizarea starii cazute, neamuri intregi si popoare. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Sa ne cutremuram fiecare si nevinovati fiind, sa aruncam piatra. Iar despre cataclisme, Dumnezeu le randuieste pe toate.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
SIDA - pedeapsa lui Dumnezeu pentru pacatul homosexualitatii | Diana67 | Homosexualitatea | 106 | 08.10.2011 23:10:57 |
Divortul- poate fi considerat pedeapsa a lui Dumnezeu?! | leonard78 | Generalitati | 37 | 24.05.2011 21:19:44 |
Pedeapsa | Lucemferre | Generalitati | 108 | 22.04.2011 16:24:56 |
Pedeapsa cu moartea | marinel 07 | Intrebari utilizatori | 40 | 22.03.2011 00:45:29 |
moastele.ce sunt ele pt noi?este un semn al Lui Dumnezeu? | iulyaan | Generalitati | 0 | 23.09.2009 00:52:03 |
|