![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Si in plus poti cumpara 10 kg de cartofi ( eu chiar asa cumpar de fapt) pentru ca nu vad sensul sa fac drumuri in fiecare zi pentru cate 1 kg de cartofi...sau cate o legatura de ridichi, deci daca merg o data, estimez sa imi ajunga pe cateva zile, sau o saptamana....si ies mai bine chiar decat daca sa ies zilnic pentru o paine, si mai ies de fapt si cu altele de care ma puteam lipsi!
|
|||
|
|||
|
Citat:
1.Cum exact sa incetinesti ca vanzator, vanzarea?Miscandu-te in mod deliberat mai incet?Asa oamenii vor cadea in pacatul maniei. 2.SAbotarea firmei la care lucrezi sau a companiei, este ilegala din cate stiu.Si nu prea merge in Romania sa dai in judecata pentru discriminare, decat daca ai dovezi solide si multi bani pentru proces. 3.Nu toate produsele sunt nesanatoase.Sunt de exemplu branzeturi, galeti cu iaurt, etc.
|
||||
|
||||
|
Citat:
:)) m-ai facut sa rad copios! Doamne, mi-au dat lacrimile! mai frate, aghiuta e de vina ca ese omul plin de pofte? el ii pune marfa in cos?sau omul e o marioneta si nu are posibilitatea sa aleaga???? stai linistit, frate, ca nu e diavolul de vina ptr tot ce facem noi. ma i e si hotarea noastra, si vointa noastra...
|
||||
|
||||
|
Citat:
Dom'le eu azi am intrat in supermarket si am cumparat exact ce aveam nevoie...bine, mai cumparasem si pe traseu, dar chiar ce imi propusesem sa iau, nici mai mult...nici mai putin, si supermarketul...era tot plin cu de toate, zau asa!
|
||||
|
||||
|
P.S. A stati asa, sa va expun fila din " jurnalul zilei"...am fost la cumparaturi si intr-un mare Mall dintr-un mare oras....si ce era acolo, aoleu si valeleu...si nu mi-am luat absolut nimic...poate oi fi devenit imuna la shopping, cine mai stie!
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Instrumentele muzicale in biserica | mihaitzaneicu | Generalitati | 65 | 08.01.2013 16:55:58 |
| Parintii hiper-protectori = o cauza majora a bolilor psihice | UNNOOM | Generalitati | 10 | 11.12.2012 03:10:29 |
| Super-ascetul inselat care facea 3000 de matanii pe zi | colaps | Generalitati | 36 | 04.10.2010 18:49:02 |
| Pomana ,instrumentele,SF Canoane | Gyulia | Generalitati | 22 | 13.09.2010 13:00:26 |
| Alimentatia, sufletul si trupul omului | sophia | Generalitati | 22 | 14.03.2010 02:39:51 |
|
|