![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Nu ar fi foarte surprinzator din partea dl. Danion avand in vedere atitudinea lui fata de BOR de cca. un an incoace de cand cu "criza cipusoarelor" dar o astfel de cadere ar fi prea de tot..
Cel mai bine ar fi sa apara conferinta undeva pe Internet, ar fi chiar in interesul dl. Danion asta dupa ce au ajuns sa circule astfel de vorbe. Mi se pare destul de dubios mesajul pentru ca par. Hrisostom din cate stiu, este la Petru Voda si acum si Danion este si el un personaj f. bine vazut pe acolo, i s-a dat prilejul sa-si afirme nu o data enormitatile in public. Deci de dezicerea par. Iustin, sa fim seriosi, sunt toti cam in aceeasi barcuta din cate stiam. Iar cu asa zisele miracole din mana lui Danion sau par. Hrisostom sau icoane plangatoare de la Petru Voda, eu as zice ca putina retinere nu strica, mai ales daca incercam sa vedem unde bat toate astea, dincolo de aparentele "dreptei credinte" de care se face caz. Dumnezeu daca se supara, o face pentru necredinta nu pentru ne-naivitate. Am postat aici: http://www.danionvasile.ro/blog/2007.../#comment-3583 --- Alin said on Your comment is awaiting moderation. Martie 29th, 2010 at 5:08 Propaganda stilista sub numele unei conferinte http://dranik.wordpress.com/2010/03/...ei-conferinte/ Este adevarat? --- Daca mesajul nu trece, cred ca este destul de clar.. Last edited by AlinB; 29.03.2010 at 12:10:35. |
|
||||
|
||||
![]()
Tu ai spus-o mai limpede decât mine.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
...ce ma nelinisteste: de ce aceasta tema a calendarului in fata unor oameni simpli si cu credinta lor curata??? de ce??? ca sa ii sminteasca??? asta nu e o problema ce se discuta cu oameni simpli… ei cred ce se spune in Sf.Evanghelie se roaga merg la Sf.Slujbe, nu au nevoie de polemici dogamtice! Ei nu inteleg acestea… Ma doare! Tema asta trebuia propusa Sf.Sinod si REDISCUTATA!!! De ce la nivel laic si nu la nivel clerical?
Sincer va spun ca pe mine ma dor astfel de discutii… dar tot Sfintii spun ca CINE RAMANE IN ASCULTARE DE BISERICA SE MANTUIESTE, ca nu omul raspunde de ce face BISERICA, ce calendar tine sau nu, ci CONDUCATORII ei, caci Sf.Pavel ne spune clar in Evrei 13,17: „Ascultați pe mai-marii voștri și vă supuneți lor, fiindcă ei priveghează pentru sufletele voastre, având să dea de ele seamă, ca să facă aceasta cu bucurie și nu suspinând, căci aceasta nu v-ar fi de folos”. Mergeti si va spovediti si va impartasiti, tineti la credinta ortodoxa si nu o lasati, RUGATI-VA MULT, si nu va lasati de Duhovnic. Atat mai putem face, ce e mai mult nu tine de noi! Dumnezeu ne va judeca nu dupa calendar, ci dupa Legea IUBIRII, iubire fata de El prin pazirea poruncilor, daca am iubit pe aproapele, daca am ramas in COMUNIUNE cu El, daca ne-am plans pacatele si ce am facut ca sufletul sa il pastram curat. Nu mai intelegem nimic din ortodoxie??? SA NE RUGAM!!! SA NE RUGAM!!! SA NE RUGAM MAICII DOMNULUI SI TUTUROR SFINTILOR SA NE TINE APROAPE DE HRISTOS!!!
|
|||
|
|||
![]()
Desi Patriarhia Ierusalimului si Patriarhia ecumenica nu au fost la Sfantul Sinod panortodox din 1948 si aceste patriarhii tin respectiva hotarare.
Pentru ca ierarhii de la BO a Ierusalimului daca vin prin Romania slujesc pe calendarul indreptat de aci ierarhii din Patriarhia Ierusalimului daca merg in Rusia slujesc pe calendarul neindreptat etc. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si nici ROCOR-ul! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||