![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
In noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletul curat, sa spunem impreuna... HRISTOS A INVIAT!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate , belsug si bucurii , iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii . Paste fericit , luminos , bucurii si sperante implinite . HRISTOS A INVIAT ! +
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Bucuria Invierii Domnului sa va patrunda in suflete, iar Hristos Cel inviat sa va daruiasca pace, linsite si sanatate!
Ma plangeam ca n-am bani pentru sandale, pana cand m-am intalnit cu un om fara picioare... "Cred, Doamne! ajuta necredintei mele!"(Marcu, 9:24) |
|
||||
|
||||
![]()
Să avem mereu în minte că minunea cea mai mare este că existăm și că Cineva fără de vină a ales sa moară pentru noi, cei vinovați.
Hristos a Înviat!
|
|||
|
|||
![]()
Si eu va doresc sa va lumineze Dumnezeu sufletele si sa le umple de caldura si iubire.
Sa aduca Dumnezeu si aici si pretutindeni liniste si pace si respect intre oameni. Dumnezeu sa ne ierte pe toti, ca nu prea stim ce spunem si facem si sa ne arate calea dreapta. Hirstos a inviat!
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
sarbatori fericite tuturor
|
|
||||
|
||||
![]()
HRISTOS A INVIAT!
Majoritatea sunteti in Sfanta Biserica la ora aceasta.... se aude pana aici cantarea voastra!!!!!...In aceasta noapte sfanta, ma alatur voua, rostind intr-un singur glas: HRISTOS A INVIAT DIN MORTI/ CU MOARTEA PRE MOARTE CALCAND/SI CELOR DIN MORMINTE/VIATA DARUINDU-LE ![]() Last edited by MarinaAlca; 04.04.2010 at 03:26:09. |
|
|||
|
|||
![]()
Multumim.Paste fericit lumina si liniste in suflete!
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cantarile de Inviere | raisa2006 | Muzica Bisericeasca | 20 | 03.05.2012 21:52:08 |
Noaptea de Înviere | Carmen FUNIERU | Diverse Sarbatori | 3 | 05.04.2010 15:40:34 |
Va rog, un gand bun. | VelvetSky | Generalitati | 8 | 06.01.2010 12:44:02 |
Meditatii inainte de Inviere | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 6 | 16.04.2009 12:00:41 |
"Cruce, moarte-inviere" | pacatoasa | Generalitati | 0 | 28.08.2008 15:43:51 |
|