![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
ascultarea se face pana la pacat, adica pana se incalca sfintele canoane...
|
|||
|
|||
![]()
cand Mitropolitul face partasie cu ereticii, nu prea cred... unii dintre marii duhovnici spuneau ca in atare situatii, s-ar putea duce in iad cu arhierei(i vandutzi/coruptzi) cu tot!... si tot marii duhovnici spuneau ca ar fi indicata lupta pana la mucenicie s.a.m.d....
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu era obligata, daca episcopul era eretic, vezi cazuri din istoria crestinismului rasaritean.
|
|
||||
|
||||
![]()
O chestie asemănătoare s-a petrecut recent și la vizita Sanctității Sale în Cipru, când, găsindu-se unii mai ortodocși decât patriarhul lor, au încercat să oprească Sf Liturghie. Eu cred că aceia ar fi bine să își dea mâna cu starețul de la Sihăstria și să pună de o Biserică a lor: Biserica Răzvrătirii. Din cauză că ar avea, totuși, nevoie de un arhiereu, acesta ar putea fi Bartolomeu Anania, că tot ar fi vrut să fie el întâistătător.
|
|||
|
|||
![]()
Si chiar credeti ca IPS Daniel se va duce in iad pentru ca a invitat un preot romano catolic sa oficieze Liturghia intr-o manastire ortodoxa ?
|
|
||||
|
||||
![]()
asta e doar o dala....
|
||||
|
||||
![]() Citat:
din pacate, patriarhul nu este etalon de crestin ortodox, este doar un om cu neputine, important e sa nu fim mai "ortodocsi, mai plini de iubire' decat sf parinti. frate dragomir, degeaba mi drag mie de tine, cata vreme intre invatatura noastra exista atat de multe diferente, noi nu ne putem ruga impreuna. putem discuta, discuta, dar...atat. restul e erezie, orice ar zice PATRIARUL ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Deci catolicii omoara milioane de oameni ca sa ii faca catolici si fanatici sunt ortodocsi ?
Oricum papa e dumnezeu pt voi. Daca va zice sa omorati , ati omorat. Daca va zice ca aveti acelasi dumnezeu cu budhisti si paganii , voi aveti. Maine daca va zice ca x este mesia, credeti ca e mesia. Daca aveau dragoste fata de ortodocsi,asa cum zic, le-ar fi inteles inima si nu ar fi facut rugaciuni acolo, din respect,pt ca nu erau doriti acolo, dar in stilul caracteristic catolicilor, cu santaj si forta de influenta, s-au impus. Unde era dragostea? Probabil pe pereti catedralelor , ca in inimi inca trebuie sa ii taie pe toti si sa ii faca pe toti catolici. Ii bagi sabia in gat si ii zici : catolic sau caterisit? catolic sau mort? Ce alegi? Banii sau viata! Ca niste hoti.
|
|||
|
|||
![]()
Credeti ca stiti mai bine decat Patriarhul dumneavoastra ce este erezie si ce nu?
Credeti ca stiti mai bine Ortodoxia decat, spre exemplu, Parintele Teofil Paraian, unul din cei mai mari duhovnici ai Romaniei? http://video.crestinortodox.ro/fRqnS...onfesiune.html Afirmatiile de genul celor facute de dumneavoastra mai sus decredibilizeaza credinta pe care o marturisiti. V-o spune un "sectant"... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ce zice patriarhul nu reprezinta parerea bisericii.este cel mult o teleogumena.atat.nimic mai mult. daca parerea patriarhului e diferita de ceea ce au invatat sf parinti sau contrara lor, e gresita.nimic mai simplu. la fel cu pr teofil.ceea ce a afirmat e parerea lui, nu a bisericii si, din pacate, contravine canoanelor bisericii, canoane care afurisesc mireanul care se roaga cu ereticii iar pe cleric il caterisesc. linia bisericii e dreapta, ptr ca Hristos e capul ei. nu patriarhul.patriarhul nu e infailibil.e suspus greselii.chiar daca incearca sa o inveleasca in celofan si sa o vanda drept bomboana de ciocolata.ce e piatra, piatra ramane, fie si pudrata cu cacao.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Maine la Manastirea Sihastria | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 21.04.2010 23:00:02 |
Manastirea Sihastria | ilinca78 | Pelerinaje la locuri Sfinte | 19 | 20.10.2009 00:07:06 |
Manastirea Sihastria | Lyllyana | Muzica Bisericeasca | 1 | 26.01.2009 16:07:28 |
MANASTIREA SIHASTRIA- NEAMT | filotegheorghe | Generalitati | 2 | 04.09.2008 14:02:12 |
|