![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
MORAL - s-a denaturat mult "lucrarea" datorita acelor persoane care NU au inteles corect invatatura transmisa de Pr.Visarion si au "smintit" pe altii (dintre care faci parte si Sf.ta - imi pare RAu si ma doare, SINCER)!
nu ca "smintitor" ci ca dintre cei care au fost "smintiti" de "capre" ce se dadeau "oi" ale Pastorului Visarion!!! Balgosloviti si ma IERTATI!!! |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
...de aceea ziceam ca sf.ta faci parte din categoria celor "smintiti"!!! Daca nu ai fi avut parte de "sminteli" AZI nu mai erai asa!!! Blagosloviti si ma iertati!
|
|
|||
|
|||
![]()
Pe 23 mai ,oameni buni care l-ati cunoscut pe ierodiaconul Visarion Iugulescu se face parastasul de un an.Haide-ti cei care l-am iubit din tot sufletul pe parinte si l-am urmat si ascultat sa-i fim alaturi .Pentru ce-i care il judeca,le-as recomanda sa vizioneze inmormantarea parintelui care este inregistrata pe site
www.ierodiaconvisarion.ro ca daca era asa cum spun ei-sectant ortodox-nu era la inmormantarea lor zeci de preoti si sute de persoane.In urma dansului s-au lasat niste lucrari -HRANA PENTRU SUFLET-si multe invataminte duhovnicesti.Parinte Visarion,roagate si iarta-ne pt noi pacatosii. Uitai ce scrie pe crucea dansului.Cuvinte care exprima tot: IUBITI PARINTI SI FII DUHOVNICESTI VA MULTUMESC C-ATI FOST CU MINE PE SCURTUL DRUM AL VIETII PAMANTESTI ATAT LA GREU CAT SI LA BINE! DE V-AM GRESIT VA ROG SA MA IERTATI. IAR EU VA DAU IERTATRE TUTUROR IAR DE V-AM FOST DE VRE-UN FOLOS,SA-MI DATI AL RUGII VOASTRE GRABNIC AJUTOR! cine doreste sa vada mormantul parintelui care din grija credinciosilor care l-au iubit arata foarte frumos poate intra pe http://www.trilulilu.ro/alinutza109/be63a64e83fc07 |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt o visarionista ,am o mare dragoste si evlavie la tot ce se numeste visarion iugulescu.Daca vrei sa vb mai multe despre taica parinte sa iti spun cat de aproape il simt si ce minuni a facut pt mine putem vb mult pe tema asta.In fiecare zi ai dau slava lui Dumnezeu pt toate datorita credintei pe care am invatat-o de la parintele Visarion.Pt mine este un inger care stiu ca vegheaza asuprea mea si minunile dansului le vad la tot pasul.Nu stiu cum sa ma exprim dar am vazut ca esti baiat destept si intelegi foarte multe lucrururi.El ne calauzeste pasii si simt asta.Doamne ajuta!Pt mine e chiar o minune .
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Un parinte cu viata foarte aleasa, casatorit dar cu randuiala de sine foarte aspra, a mers (neavand de ales, dupa multe insistente) la o familie de visarioniste, spre a face Sfestania. A savarsit slujba, apoi a vazut o icoana pe un perete si a intrebat: "Este sfintita aceasta icoana?" Iar sotia si fata au raspuns: "Da, cum sa nu fie, este chiar de la taica Visarion, el a sfintit'o." La care, parintele a spus: "Pai el nu este preot, deci nu poate sfinti o icoana cu rugaciunile din Liturghier." La care, cele doua gazde zic, profund atinse: "Parinte, sunteti foarte norocos ca nu este si sotul meu acasa, caci v'ar fi aruncat pe geam." La care parintele a ramas fara cuvinte. Intamplare de o realitate trista. Nu va indoiti de autenticitatea ei.
|
|||
|
|||
![]()
Un lucru nu s-a inteles de toata lumea.De ce si-ar lua cineva o zi sau doua zile concediu fara plata,ar merge o noape cu trenul venind din celalat capat al tarii la Bucuresti sa-l asculte pe "raoforul" Visarion Iugulescu, cand in orasul lui exista o catedrala unde slujeste Inalt Preasfintitul, doctor in teologie? De ce s-ar chinui cineva o zi sau doua, mancand la Bufet expres si dormind pe la un hotel ieftin, ca sa discute cu "rosoforul" Visarion Iugulescu, cand poate oricand sa poarte o discutie spirituala cu Inalt Presfintitul, doctor in teologie chiar in orasul lui, fara niciun fel de osteneala? De ce toate aceste sacrificii si osteneli? De ce se osteneste cineva cheltuindu-si toate economiile pentru a se ruga la o icoana facatoare de minuni despre care aude ca se afla in Grecia sau Rusia, cand o icoana sfintita dupa canoane o are si el acasa? Simplu. Nimeni nu se duce la biserica decat cu speranta ca Dumnezeu il va ajuta.Nici titlurile, nici diplomele si alte astfel de lucruri nu inseama mare lucru in ochii credinciosului.Pentru el conteaza folosul pe care il constata in mod vadit ca il are alaturi de un om harismatic, fie el si "rasofor" sau de pe urma unei anumite icoane, fie ea pictata de un "rasofor".Altfel, daca toate icoanele sunt egale intre ele, caci toate sunt sfintite dupa randuiala, de ce unele icoane sunt facatoare de minuni si altele nu? De ce unele sunt atat de cautate si altele nu?
|
|
|||
|
|||
![]()
"celalalt capat al tarii la Bucuresti sa-l asculte pe "rasoforul"..."ca sa discute "cu "rasoforul" Visarion Iugulescu..."
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Povestea doar o intamplare trista cu un parinte si doua visarioniste. De ce le amesteci? Tie ti se pare corecta atitudinea celor doua? windorin, crede-ma nu ma indoiesc de autenticitatea acestei povestiri. |
|
|||
|
|||
![]()
As vrea si eu sa stiu care este statutul social, cultural si religios al unui crestin visarionist.Multumesc anticipat pentru cine imi va raspunde.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Visarion Iugulescu | mihele_m | Intrebari utilizatori | 12 | 21.05.2014 12:12:17 |
Parintele Visarion | MIHAELA095 | Generalitati | 15 | 12.05.2014 17:11:12 |
Ierodiacon Visarion Iugulescu | geo.nektarios | Generalitati | 97 | 02.06.2012 16:26:27 |
Visarion Iugulescu | vylyca84 | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 01.06.2012 15:56:59 |
|