![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca nu, iti spun eu care era problema. In acest moment mi-ar fi mult mai usor sa intru in audienta la Presedintele Romaniei, decat imi era atunci sa il vad personal pe Parintele Visarion. Stii cum se spune: pana la Dumnezeu te mananca sfintii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Problema e ca persoanele deranjante erau tocmai cei ce erai mai apropiati parintelui si cei care acum au preluat conducerea acestei lucrari, dupa moartea dansului. De ei de ce nu pomeneste nimeni nimic? |
|
|||
|
|||
![]()
Eu am venit la biserica datorita predicilor parintelui Visarion, lui ii datorez f multe, fac parte dintr-o familie necredincioasa si daca nu ar fi fost acest parinte Visarion pe care multi azi il critica, eu as fi fost departe de Dumnezeu asa cum sunt si ceilalti membri ai familiei mele( incepand de la strabunici, bunici, matusi, unchi, parinti, verisori).
Tot datorita lui am facut facultatea de Teologie. Cand am intrat acolo, stiam multe lucruri de dogmatica, istorie bisericeasca, morala, patrologie, invatate din predicile parintelui , incat colegii mei se mirau cum de stiu atatea. Parintele s-a documentat mult inainte de a scrie aceste predici, chiar daca nu avea diploma de facultate. Pentru toate binefacerile pe care le-am primit din partea lui, ar trebui oare sa fiu nerecunoscatoare pt. ca X sau Y din anturajul lui nu s-a comportat cum trebuie? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar daca ar fi sa-i reprosez ceva, i-as reprosa faptul ca a tolerat anumite practici. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru ca se urmeaza invatatura parintelui si nu a altor persoane; vrei sa spui ca cineva te obliga sa fii de acord cu parerile proprii sau ca erai obligat sa faci ceva nu ai fi vrut? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dar ai dreptate, ceilalti parinti ai bisericii sunt considerate de voi doar alte persoane. obligatia nu era explicita ci implicita. cum se numesc cei care nu va mai vregventeaza adunarile? chiar daca ei continua sa mearga la biserica. iti spun eu: "cazuti" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La raspunsul pe care ti l-am dat eu la intrebarea pusa de tine si ceea ce ai raspuns tu....... nu stiu daca mai merita sa discutam; Ramai in pace si linisteste-te sufleteste; nu uita sa "fregventezi" biserica la fel de des cum ai facut-o pana acum! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Spune unde este minciuna mea? Ca sa iti raspund concret la intrebare, ar trebui sa reascult cateva zeci de casete audio. Dar se pare ca nu ai citit unde am spus ca neregulile mari nu se gasesc in predici. |
|
|||
|
|||
![]()
Este adevarat ca se intra greu la parintele si ca unii gresesc dar nu inteleg de ce-l judeci pe parintele ...chiar nu poti sa pui in practica ceea ce te-a invatat si sa-i respecti deciziile...care tie, unuia sau altuia i se par gresite....
Daca ai facut parte din lucrare si te-a deranjat ceva de ce nu ai spus atunci ...la momentul acela... Asta e intrebarea mea? Daca ai o nemultumire legata de o persoana de ce nu iei legatura cu acea persoana ca sa-i poti spune ceea ce crezi tu ca este gresit...care este scopul tau de scrii pe forum ca parintele este asa si asa...sau mai bine sa te intreb ce folos ai ? castigi ceva ?? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Problema nu era cu cei care nu mai frecventau adunarile, ci cu cei care se lasau definitiv de biserica. In majoritatea cazurilor cam asa s-a intamplat. Cunosc personal cazuri de crestini care erau paraleli cu religia, iar datorita predicilor parintelui au luat si ei contact cu biserica. Insa dupa ani de zile, fete credincioase s-au casatorit cu baieti nedusi pe la biserica , sau, mai rau au inceput sa traiasca in concubinaj cu ei, si s-au dat dupa ei ( adica adio biserica). Valabil si viceversa( baieti credinciosi cu fete necredincioase).
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Visarion Iugulescu | mihele_m | Intrebari utilizatori | 12 | 21.05.2014 12:12:17 |
Parintele Visarion | MIHAELA095 | Generalitati | 15 | 12.05.2014 17:11:12 |
Ierodiacon Visarion Iugulescu | geo.nektarios | Generalitati | 97 | 02.06.2012 16:26:27 |
Visarion Iugulescu | vylyca84 | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 01.06.2012 15:56:59 |
|