![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Foarte bine ca e ultima oara, v-ati facut destul de ras prin slaba si ineficienta argumentatie produsa pana acuma. In plus, ar trebui sa va stergeti si postarile sa nu va vada duhovnicul uratele cuvinte folosite (ca adminul oricum nu se va sesiza). Ati avea destule penitente de executat... Domnul sa aiba mila de dvs!
|
|
|||
|
|||
![]()
V-ati facut un obicei in a raspunde tot pe langa, in plus folosindu-va de cuvintele altuia. Macar daca ar fi o autoritate demna... dar nu este, cum vi s-a mai spus. Si va compromite si pe dvs. Pacat...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De ce sa-si stearga postarile inselatule ? Stii tu ce canon are el ? Sau ce va fi cu el ? Iar am sa fac sesizare la admin sa fii banat,insa cred ca o fac degeaba ca tu iti faci o gramada useri ![]() Chiar provoaca scarba postarile tale eretice ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Cine vorbeste?TU VORBESTtricesimusquintus?Ce te simti pus la colt nu mai stii cum sa raspunzi si incepi sa judeci postarile mele in locul tau m-as uita in propria curte ca multe lipsuri ai in a sustine biserica ta sectanta si eretica poate cu aia mai prosti iti merge jocul ,insa in locul tau as tacea din gura la ce te-am intrebat mi-ai raspuns incomplet si pe langa,dovada ca n-ai cu ce ati sustine afirmatiile tale.Asa ca lasa-ne te rog mai bine uitate la barna ta,nu la paiul meu ca mintea ta e tare intunecata,daca 1% ai crede ca poate poate astia au dreptate atuncea te-ai putea convinge ca asa e....ASA CA LASA-ME TE DAI OAIE SI ESTI LUP VII TU AICI SA NE INVETI PE NOI RELIGIE!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca doresti un raspuns complet, incearca sa postazi mai cu calm si pune o singura intrebare, nu sari de la una la alta. Si mai usor cu jignirile, ca toti avem cate ceva de invatat, nu esti doctor in teologie (cum s-a vazut de altfel). |
|
||||
|
||||
![]()
"Dragii mei,in tara noastra sunt o gramada de secte.Dar oricare secta ar fi ele sunt"neghinele tarinii".Voi, care v-ati nascut crestini, care ati crescut crestini din parinti crestini, din stramosi crestini, este o mare rusine si un mare pacat sa lasati radacina voastra si sa va duceti la vrajmasii lui Dumnezeu, care nu cinstesc pe Maica Domnului pe sfinti si sfintele moaste; care hulesc icoanele, Sfanta Cruce, cele sapte Sfinte Taine si tot ce este sfant in Biserica dreptmaritoare a lui Iisus Hristos.
Voi tineti-va de mama voastra spirituala, Biserica Ortodoxa, care v-a nascut prin apa si prin Duh ! Nimic sa nu primiti de la sectanti. Cand vine un sectant sau cineva la tine, intai pune-l sa faca cruce si sa spuna Crezul; " Cred Intr-Unul Dumnezeu, Tatal Atottiitorul, Facatorul cerului si al pamantului...". Daca spune Crezul, vorbeste cu el; daca nu, zi-i : " Fugi, satana, ca nu esti fiu al Bisericii, ci esti al lui Antihrist !" Deci, totdeauna sa tinem credinta cu statornicie. Un Domn, o credinta si un Botez. In ceea ce ne-am nascut, in aceea sa murim !" |
|
|||
|
|||
![]()
Mai e nevoie cateodata si de un scurt moment publicitar :)
Deocamdata ramaneti cu bine, am de mers si eu la Biserica, ca doar azi e ziua Domnului. |
|
||||
|
||||
![]()
Hai sincer lasa-ne nu sunt doctor in teologie,dar nici tu.Nu am jignit pe nimeni sau trebuia?eu doar am pus in fata ochiilor cum sunt sunt unii sectanti nu m-am referit expres la tine sau trebuia?
Desi am doar 16 ani stiu destule lucruri ca sa-ti inchid gura daca eram student la teologie nu ai fi avut nici o sansa,insa lipsurile mele sunt multe in materie de cunostinta telogica,insa stiu una si buna CA EXISTA UN ADEVAR,O SINGURA CALE CARE DUCE LA MANTUIRE PRIN UNA BISERICA LUI HRISTOS SI RESTUL SUNT RATACIRI SI FAC PARTE DIN CALEA CEA LATA SI MARE CARE DUCE LA PIERZARE.Zi ce vrei accepti sau nu o singura cale si biserica iti aduce mantuire si aceea este cea ortodoxa vorbesc faptele ei de 2000 de ani(Sfinti ei,credinciosi ei si martiri ei). "Toti avem de invatat" asa e..pacat ca in cazul tau nu exista asa ceva tu nu ai venit aici sa inveti cate ceva,ai venit sa ne dai noua invataturi in materie de credinta si sa faci pe desteptul,pacat ca ai ales prost locul nu avem nevoie de sabatul tau tu nu intelegi ca Legea s-a schimbat sabatul era ziua V.T. ,ziua N.T. este Duminica(Dies Dominica-ziua Domnului).Tu crezi ca toti sectanti ca e destula credinta si sa-l marturisesti pe Hristos si te-ai mantuit,pe cand noi trebuie sa luptam in fiecare zi pentru mantuirea noastra.Tu nu intelegi ca Hristos le-a dat putere apostolilor sai sa ierte pacatele.Transmisa puterea mai departe prin Duhul Sfant?Fara spovedanie si impartasanie nu poate nimeni ajunge in RAI ca si dracu il recunoaste pe Iisus si crede in El dar ce se mantuieste?NU...Asa ca te rog lasa-ne du-te pe forumul vostru sectant si vorbiti cate vreti despre ce vreti ca de vrei sa inveti,invata insa tu nu vrei asta,ci sa te arati superior noua ca "credinta ta e cea buna",dar hai sa-ti spun ceva nu-i asa ti-a mai spus cineva asta? Probabil ca te-ai facut adventist ca e mai usor asa gata esti mantuit,pe cand sa fi ortodox ca sa ajungi la mantuire e o lupta grea si anevoiasa la care nu multi fac fata si fug la diferite secte unde sunt imbratisati si le se arata "adevarata cale care duce..."desigur la pierzare.Ori stai si lupti in ortodoxie pentru mantuirea ta,ori dezertezi si te duci la sectanti avand un bilet asigurat spre ..stii tu ce iad. P.S. Cu sectanti e greu sa vorbesti in orice fel degeaba ii arati alb el vede negru mai bine vorbesti cu un zid el macar asculta. |
|
||||
|
||||
![]()
Daca asta vezi tu moment publicitar inseamna cu nu are rost sa se stea de vorba cu tine.Acestea sunt cuvintele unui parinte care a trait in sihastrie si a fost calugar.Dar voua degeaba va spune omul vorba lui pacatosul "daca ii alba voi o vedeti neagra".
NADEJDEA MEA ESTE TATAL, SCAPAREA MEA ESTE FIUL, ACOPERAMANTUL MEU DUHUL SFANT. TREIME SFANTA MARIRE TIE. AMIN. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
CASATORIE ALBA | nicoleta23 | Stiri, actualitati, anunturi | 79 | 05.07.2021 13:02:53 |
'CALUGARIA ALBA' | Nosam | Nunta | 65 | 03.12.2020 14:32:51 |
Calugaria alba | Angela | Calugarul | 169 | 06.01.2018 22:37:30 |
Casatoria alba | Adriana_Crestina | Nunta | 7 | 11.08.2011 21:32:25 |
|