![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Se imprietenesc si necuvantatoarele intre ele si stapanii lor. Din cand in cand mai aud franturi de fraze... "i-am fiert un piciorut de pui, ca doar din asta mananca"....."asa suparat a fost azi"....."puiu' lu' tata". Eu recunosc ca n-am avut atata treaba cu fi-miu cand era mic cat au astia cu cainii. Cainii sunt scosi de doua ori pe zi la plimbare, ajung acasa cu ei ii spala pe labute, le prepara mancarea, le face baie si asta ani in sir. Cam cat traieste un caine? Cred ca vreo 10-120ani , nu? |
|
||||
|
||||
![]()
Ai un 0 în plus, dar în funcție de numărul de copănele și de băițe, pot ajunge și pân' la 16..18 (cei de talie mică).
|
||||
|
||||
![]()
Asta e chiar tupeu sa-i luam in bascalie acum pe proprietarii de caini!!!
Pana acum se discuta soarta cainilor fara stapan,acum se ia in deradere grija unora pt propriile animale!!Nu mai poti sa respiri in Romanica ca te pandesc toti vecinii de dupa perdele! Mai dar nu aveti propriiile voastre familii si probleme,chiar cascati gura la altii pe strazi? Ce mentalitati dubioase!!!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau na..sa nu fim pretentiosi, macar daca ar face milostenie de mancarea care o da la caini. De ce sa nu recunostem, cainii aia sunt acolo ca sa umple un gol sufletesc. N.B.: nu ma refer la cei care stau la casa, au un caine in curte de paza, etc. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asta-i misterul! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Plus ca oamenii sunt rezistenti vis-a-vis de originea copiiilor infiati( ex nimeni nu se va inghesui sa infieze un copil al carui tata se afla in puscarie,a carui mama este depravata si betiva satului-chestie de ADN). Si cum de obicei oameni ca astia constituie majoritarea care-si abandoneaza copii,fa un bilant! Pe cand un topic despre cele lipsite de instinctul matern,care-si abandoneaza copiii? Am facut ordine cu eutanasierea cainilor,cu castrarea pedofililor ,hai sa vedem ce se intampla si cu neoamenii fara dragoste fata de propriile odrasle!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 07.12.2011 at 18:03:39. |
|
||||
|
||||
![]()
Tags:* educatie * familie * adoptii
Interdictie de adoptie pentru sute de copii Sute de copii sunt lasati de izbeliste prin maternitati, iar autoritatile isi permit sa incalce legea si sa blocheze procedurile de adoptie interna. "Structurile nu functioneaza firesc. Nu se intelege urgenta atunci cand e vorba de copii. Sunt foarte putine adoptii fata de nivelul cererilor. In doar 9 judete din tara au inceput aceste proceduri de adoptie. E de neconceput sa existe in jur de 550 de copii abandonati in spitale, de la inceputul anului. Putem vorbi de un blocaj in adoptiile din Romania. Exista probleme in spitale. Parasirea copilului de catre mama nu este sesizata la timp. Sa nu mai vorbim de faptul ca nu exista asistenti sociali in toate maternitatile.", spune Theodora Bertzi, secretar de stat la Oficiul Roman pentru Adoptii. De la inceputul anului, cand a intrat in vigoare noul pachet legislativ privind protectia drepturilor copilului, in doar 9 judete s-a deschis procedura de adoptie interna si s-au incredintat copii in vederea adoptiei. Este vorba despre judetele: Arges, Dambovita, Dolj, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Olt, Salaj si Vaslui. Cele mai multe cazuri de deschidere a procedurii de adoptie sunt in judetul Dambovita - 16, urmat de judetul Olt - 13. In total, sunt 56 de cazuri in care s-a deschis procedura adoptiei interne si numai doua cazuri in care au fost incredintati copii in vederea adoptiei. Doar 6 adoptii interne s-au facut in acest an dupa noua lege, 4 in luna aprilie, una in mai si inca una in iunie. 800 de familii atestate pentru a putea adopta copii stau si asteapta pentru ca li se spune ca nu au pe cine lua. La ora actuala, doar in jumatate din judetele Romaniei exista compartiment de adoptie. 30 de judete au personal insuficient pentru acoperirea nevoilor existente. La nivel national exista doar 58 de asistenti sociali, 34 de psihologi, 13 juristi, 8 lucratori sociali si 2 pedagogi care lucreaza in cadrul serviciilor de adoptie. "Atunci cand sunt preluati copiii, se declanseaza procedura de gasire a parintilor, daca nu se gasesc, se cauta o familie largita. Aici exista o slaba colaborare si cu Politia Romana, care raspunde greu directiilor de protectie a copilului. Nici instantele nu sunt pregatite pentru a judeca astfel de cazuri. In tot acest timp, copiii asteapta. Or, nu este normal sa ne jucam cu aceste lucruri", spune secretarul de stat. "Totodata, afirma Theodora Bertzi, sunt 15 cazuri de adoptii internationale esuate, pe legea veche, intrucat adoptatorii nu si-au indeplinit obligatiile parintesti si nu au luat copiii, si inca doua nationale, intrucat adoptatorii nu au asigurat ingrijire corespunzatoare. Am scris ambasadelor sa vedem despre ce este vorba. Adoptatorii au hotarare judecatoreasca definitiva, copiii sunt in tara, unii dintre ei poarta numele celor care i-au adoptat". Sursa: Adevarul
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Deci suntem la topicul ''Eutanasierea cainilor'' ... chiar ma intereseaza opiniile constructive si rationale. Nu inteleg devierile astea. Oameni frustrati? Atat de obsedati unii sa arate ca au un punct de vedere incat o iau pe aratura? Oameni care le-a ''intrat tastatura in sange''? Mi-as dori sa se gaseasca disciplina necesara pentru a se putea mentine discutia asta pe directia dorita.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor | florin.oltean75 | Generalitati | 121 | 16.01.2012 11:43:36 |
|