Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.06.2009, 20:21:16
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Nici un ateu nu a fost luat în batjocură . Să ți minte asta ! ! !
o mostra:
Citat:
În prealabil postat de CosminPopescu Vezi mesajul
bre ești prost sau te prefaci ? ește destul de limitat în gândire dacă crezi că structurile moleculare pot fi fotografiate, probabil că stai prea mult pe net, la vârsta ta trebuia să ai grijă de nepoței nu să stresezi lumea cu ignoranța ta, caută mai bine să scapi de feciorie și să te însori, o să vezi că dacă faci asta nu o să mai ai nici o ură împotriva ortodocșilor
12345678
Reply With Quote
Vechi 29.06.2009, 20:42:32
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
o mostra:

12345678
Bun, asta a fost așa ca între bărbați, acum ai (am ) evoluat , pentru că tot suntem la Evoluție, iar evoluția înseamnă și depășirea stadiului de miștocăreală . Nu ? Să trecem totuși la topic , iar de nu mai avem nimic de spus, să trecem la armonie , la armonia între creștini și atei ( un posibil viitor nou topic ) ! ! !
Vechi 29.06.2009, 21:00:29
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Bun, asta a fost așa ca între bărbați, acum ai (am ) evoluat , pentru că tot suntem la Evoluție, iar evoluția înseamnă și depășirea stadiului de miștocăreală . Nu ? Să trecem totuși la topic , iar de nu mai avem nimic de spus, să trecem la armonie , la armonia între creștini și atei ( un posibil viitor nou topic ) ! ! !
de asta nici nu am reactionat :)
Reply With Quote
Vechi 30.06.2009, 11:31:56
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de C0rneliu Vezi mesajul
Deci esti un aparator al stiintei si atat. Ce face stiinta pentru tine ca tu sa fii un aparator al ei? Te face stiinta implinit? Te face fericit? Sau pur si simplu crezi ca pe aici se denatureaza adevarul despre ea?
Pentru ca tot iti place tie donkins, un citat din el:
Vom muri, și asta ne face norocoși. Cei mai mulți oameni nu vor muri niciodată pentru că nu se vor fi născut vreodată. Oamenii potențiali, care ar fi putut sta în locul meu dar nu vor vedea niciodată lumina zilei, de departe întrec în număr firele de nisip din Sahara — mai mult, atomii din univers. Cu siguranță printre toate aceste stafii nenăscute se află poeți mai mari decât Donne, savanți mai mari decât Newton, compozitori mai talentați decât Beethoven. Știm aceasta pentru că numărul ființelor umane posibile permise de combinațiile ADN-ului nostru întrece de departe numărul celor în viață acum. Și în ciuda improbabilității stupefiante, suntem noi cei privilegiați să fim aici — privilegiați cu ochi pentru a vedea și cu creiere ca să ne minunăm de ce.
Avem o foame de splendoare — și cine dacă nu știința adevărată este cea calificată s-o astâmpere?
Se spune adesea că oamenii „au nevoie“ în viața lor de mai mult decât doar lumea materială. Există un gol care trebuie umplut. Oamenii au nevoie să simtă un scop în viața lor. Ei bine, un scop BUN ar fi să găsim ce există deja aici, în lumea materială, înainte să tragem concluzia că avem nevoie de mai mult. Cât mai mult vreți? Studiați ceea ce este, și veți găsi că este mult mai înălțător decât orice v-ați putea imagina că aveți nevoie.
Reply With Quote
Vechi 30.06.2009, 12:25:55
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

O anecdota draguta :
Un ateu se plimba prin padure minunandu-se de frumusetile naturii: Ce copaci impresionanti! Ce rauri cristaline! Ce animale frumoase! La un moment dat, in timp ce se relaxa, omul aude in spatele lui zgomote ciudate. Cand se intoarce vede un urs ca-n povesti: mare, frumos, sanatos si cu pofta de mancare. Ingrozit, ateul o ia la fuga, insa ursul avea conditie fizica asa ca il urmeaza constiincios.... Tipul era atat de ingrozit incat la un moment dat se impiedica si cade. Ursul il apucase deja de un picior asa ca omul, paralizat de frica, racneste: - Doamneeee!!!..
In secunda urmatoare, timpul se opri, ursul ingheta in pozitia in care se afla, padurea ramase neclintita si o lumina se revarsa din cer. Tipul, socat, auzi o voce: - Mi-ai negat existenta toata viata, le-ai explicat si altora ca sunt un mit, ai pus toata creatia Mea pe seama intamplarii cosmice... vrei acum sa te salvez? Pot eu sa te consider credincios cu adevarat? Ateul se uita fix in lumina si raspunse: - As fi ipocrit sa Iti cer brusc sa ma consideri credincios, dar poate ai reusi intr-un fel sa devina ursul crestin?
- Foarte bine, raspunse vocea. Lumina disparu, zgomotul padurii reveni. Ursul il elibera din ghearele sale, isi impreuna labele din fata si spuse: - Doamne, binecuvinteaza aceste bucate. Amin !

Reply With Quote
Vechi 30.06.2009, 12:30:43
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Topcat unii atei au macar acea retinere de a nu batjocori cele sfinte.
Tu nu ai calitatea asta .
Ti-am spus ,te situezi in mod involuntar prin atitudinea ta de partea celui rau.
Probabil ca ai citit Sf,Scriptura ca pe un roman.
Nici Noul Testament nu ai citit?
Ca sa nu te mai smintim propun sa nu mai discutam cu tine .
Reply With Quote
Vechi 30.06.2009, 12:31:24
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
O anecdota draguta :
Un ateu se plimba prin padure minunandu-se de frumusetile naturii: Ce copaci impresionanti! Ce rauri cristaline! Ce animale frumoase! La un moment dat, in timp ce se relaxa, omul aude in spatele lui zgomote ciudate. Cand se intoarce vede un urs ca-n povesti: mare, frumos, sanatos si cu pofta de mancare. Ingrozit, ateul o ia la fuga, insa ursul avea conditie fizica asa ca il urmeaza constiincios.... Tipul era atat de ingrozit incat la un moment dat se impiedica si cade. Ursul il apucase deja de un picior asa ca omul, paralizat de frica, racneste: - Doamneeee!!!..
In secunda urmatoare, timpul se opri, ursul ingheta in pozitia in care se afla, padurea ramase neclintita si o lumina se revarsa din cer. Tipul, socat, auzi o voce: - Mi-ai negat existenta toata viata, le-ai explicat si altora ca sunt un mit, ai pus toata creatia Mea pe seama intamplarii cosmice... vrei acum sa te salvez? Pot eu sa te consider credincios cu adevarat? Ateul se uita fix in lumina si raspunse: - As fi ipocrit sa Iti cer brusc sa ma consideri credincios, dar poate ai reusi intr-un fel sa devina ursul crestin?
- Foarte bine, raspunse vocea. Lumina disparu, zgomotul padurii reveni. Ursul il elibera din ghearele sale, isi impreuna labele din fata si spuse: - Doamne, binecuvinteaza aceste bucate. Amin !

Hi hi hi! :-D

Eu o stiam cu un crestin in arena cu lei.
Vechi 30.06.2009, 12:33:27
topcat
Guest

Implicit

Si, daca nu striga "Doamneeee"?
Reply With Quote
Vechi 30.06.2009, 12:46:01
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Topcat unii atei au macar acea retinere de a nu batjocori cele sfinte.
Tu nu ai calitatea asta .
Ti-am spus ,te situezi in mod involuntar prin atitudinea ta de partea celui rau.
Probabil ca ai citit Sf,Scriptura ca pe un roman.
Nici Noul Testament nu ai citit?
Ca sa nu te mai smintim propun sa nu mai discutam cu tine .
Si eu as putea sa spun acelasi lucru despre tine: nu ai citi Origins of species, nu ai citit vreo carte de relativitate generalizata, de mecanica cuantica, de astrofizica.
Repet, consider ca am citit destul cit sa imi fac o idee iar voi nu imi dati motive de a citi mai mult.
Tu probabil citesti o carte cu sufletul, eu obisnuiesc sa o citesc cu mintea.

Daca jignesc ceva sfint, imi asum raspunderea de a o incasa de la cel in drept sa o faca.
Nu ai de ce sa te simti jignita, daca esti convinsa ca ai dreptate.
In general, nu vad de ce v-ati simti jigniti de atei, daca nu ar avea dreptate.
Daca am spus ca Dzeu nu e bun, nu inteleg de ce am jignit pe cineva.
Daca imi spune cineva ca sint prost, de ce sa ma simt jignit cind pot sa fac dovada ca nu sint. Iar daca sint, de ce sa ma simt jignit?
Daca teoria evolutiei jigneste pe cineva, nu sint eu de vina. Faptul ca eu consider ca realitatea este alta decit isi inchipuie cineva nu trebuie sa jigneasca pe nimeni. Nu am sustinut niciodata ca ortodocsii sint nebuni pentru ca cred ceva. Din contra, am sustinut ca asa ceva e firesc prin insasi natura umana.
Uite, ca sa iti fac pe plac, promit sa nu mai scriu pe acest forum pina cind nu mi-o vei cere tu in mod explicit.
Reply With Quote
Vechi 30.06.2009, 12:46:35
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Deci parerea mea aici era vb de evolutie sau creatie!
E bine ca mai si glumim dar haideti sa nu ne indepartam chiar atat de la subiect. Daca vreti putem deschide un topic separat in care sa facem glume unii pe seama altora! :D
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Teoria Big-Bang-ului il exclude pe Dumnezeu din Creatie neica_nimeni_altul Teologie si Stiinta 59 27.11.2012 12:25:23
Creatie versus evolutie vladstejaru Dogmatica 721 20.10.2012 00:48:42
creatie sau evolutionism? codana Generalitati 11 15.09.2010 19:10:27
Crezi in evolutie? radugherasim Teologie si Stiinta 680 07.03.2010 19:25:54
Evolutie sau involutie? silverstar Generalitati 34 17.02.2007 22:09:45