![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Aseara la B1tv,una din putinele emisiuni credibile din Romania,s-au vehiculat urmatoarele idei:
Ca vaccinul trebuie facut la cetatenii cu categorii de risc: fumatori ,diabetici,cardiaci,gravide etc.. si...ca vaccinul porcin nu e mai periculos decat celelalte vaccinuri obisnuite,ca s-au facut deja milioane de vaccinuri si nu au fost reactii adverse semnificative Ce parere aveti de aceste nuante? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De unde ai tu siguranta 100% ca nu e periculos? Sau iti place sa crezi ca nu e daunator si asta te satisface in mintea ta ?:) |
|
|||
|
|||
![]()
De asta spun....nu stiu cum sa privesc mesajul emisiunii de aseara...de pe B1...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() mesajul citeste-l cu inima si vezi ce-ti spune.
|
|||
|
|||
![]()
Of. Inca odata zic si sper sa fie ultima. Vaccinul prin sine poate sa nu fie periculos, dar asa cum arata lucrurile va exista un cumul de vaccinuri, ca nu se vor opri lucrurile aici, si daca nu exista masura acest cumul va fi sigur periculos. Spre deosebire de gripa aviara, un virus foarte ucigas, cel de gripa porcina pare sa-si "aleaga" cazurile. E lipsit de masura sa vaccinam la intamplare. Nu e justificat de risc. Irosim un capital de reactii de aparare ale organismelor vaccinate iar cand va fi nevoie de un vaccin pentru ceva cu adevarat periculos ele vor fi fost deja solicitate. N-ar trebui sa fie greu de inteles...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ideea e ca unii oameni nu prea inteleg ca insusi vaccinarile repetate nu isi au rostul...ca or fi toxice, riscante si alte asemenea, prea putin conteaza...dar e ca si cum ai lua antibiotice puternice pentru orice mizilic, si cand ar fi cu adevarat o infectie mai grava in organism...nimic nu isi mai face efectul, pentru ca organismul capata rezistenta...si atunci zbang tranc, La revedere si un praz verde! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ce parere aveti de programul national de vaccinare?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu exista nici o evaluare de perspectiva cost/beneficii pe termen lung. E adevarat ca nici nu e cu putinta sa fie facuta, lipsind instrumentele si perspectiva in timp asupra evolutiei maladiei/maladiilor inrudite si a pacientilor. Dar e cu totul neobisnuit ce se intampla. Pentru nivelul acesta de risc e ridicul cate resurse se aloca, in conditiile in care pentru boli cu riscuri mari, schiloditoare, ucigase si destul de raspandite, se spune permanent ca nu sunt resurse.
|
|
||||
|
||||
![]()
nu m-am vaccinat niciodata, ma refer la tampeniile din anii astia, nu la cele din copilarie. de ce sa ma leg la cap daca nu ma doare?
![]() plus ca o sa ajungem la in zeitgeist.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A murit gripa porcina? | Lavrentiu | Generalitati | 11 | 24.04.2011 15:52:10 |
Un actor răpus de gripa porcină ! | cristiboss56 | Generalitati | 13 | 06.01.2010 20:45:48 |
Gripa porcina sau gripa porceasca? | iulyaan | Generalitati | 38 | 18.11.2009 17:16:56 |
Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? | lifeman | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 11.05.2009 00:24:45 |
Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? | lifeman | Generalitati | 0 | 08.05.2009 12:09:17 |
|