![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Deznadejdea este cea care a invins-o pe Madalina. Si mandria.... Dumnezeu sa o odihneasca in pace. Dumnezeu cel atotputernic, atotstiutor...a carui mila si bunatate sunt nemarginite!
|
|
|
|||
|
|||
|
Dumnezeu sa O IERTE!Nu a avut niciun motiv concret si adevarat incat sa isi ia viata,darul cel mai de pret dat de Dumnezeu!Dar totusi numai ea si Dumnezeu stie ce a fost in mintea ei,sufletul ei.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Inainte sa judecati o persoana pe care nici nu ati cunoscut-o, ce-ar fi sa va documentati un pic despre sinucidere? Nu de alta, dar de cand s-a scris Biblia, am mai aflat una, alta despre cum functioneaza (sau nu) creierul uman.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Doamne ajută!
|
||||
|
||||
|
Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Creierul uman face parte din trup,iar trupul nu asculta de Dumnezeu.Duhul Sfant pe care ni l-a impartasit si noua Dumnezeu este cel care ne ajuta si cel care ne conduce pe calea cea dreapta. Femeia asta nu era debila mental,daca asta insinuati,ci doar s-a departat atat de mult de Dumnezeu incat nu a mai putut discerne binele de rau si a comis crima. Psihologii nu pot salva un om care este trist si vrea sa se sinucida,dar un preot (care are Har de la Dumnezeu) poate salva.Nu vorbesc din carti aici,ci din proprie experienta. Doamne ajuta! |
|
|
||||
|
||||
|
Din pacate, nu stiu cat de adevarata este aceasta afirmatie...
Am citit ca slujba s-a facut inafara bisericii,conform regulilor ortodoxe care nu agreaza genul acesta de moarte ![]() Oricum,eu am fost extrem de socata si am aprins o lumare pentru ea si m-am rugat,a avut o moarte cumplita,violenta nepotrivita cu felul ei suav de a fi... Sa aibe Dumnezeu mila de ea! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
In realitate s-a dovedit a fi o persoana dura,aspra din punct de vedere sufletesc,fara sentimente adevarate, goala pe dinauntru,care atunci cand a crezut ca nu mai e cazul sa traiasca s-a omorat fara nici o problema. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Singurele lucruri care m-au dezamagit profund sunt legate de unele atidudini manifestate in mass-media: pe de-o parte, cum s-a speculat momentul incercand sa se faca audienta pe seama suferintei altora, iar pe de alta, cum unii ziaristi sau artisti au incercat sa infatiseze actul suicidal ca pe un act onorabil de a incheia conturile cu viata. Mai mult s-au gasit numerosi "avizati" care sa conteste randuiala Bisericii cu privire la inmormantarea sinucigasilor. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Madalina Manole | Carmen FUNIERU | Slujba inmormantarii | 63 | 01.07.2025 17:33:07 |
| Bunica mea a plecat la Domnul... | glykys | Generalitati | 75 | 12.06.2014 11:24:15 |
| Parintele Arsenie Papacioc a plecat la Domnul | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 77 | 18.11.2012 13:58:30 |
| Cornel Fugaru a plecat la Domnul + | cristiboss56 | Generalitati | 8 | 15.07.2011 13:10:54 |
| IPS Bartolomeu, a plecat la Domnul!+ | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 77 | 18.03.2011 13:13:17 |
|
|