Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.09.2010, 13:05:55
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Rodica50 Vezi mesajul
Doresc sa stiu daca acest proiect are continuitate! Multumesc !
Nu stiu, dar sper ca da. Acum imi pare rau ca nu m-am gandit sa deschid topicul inainte de 25 septembrie, dar si eu am aflat imediat inainte de proiect, absolut intamplator.

Vezi si saitul lor, eu nu l-am citit inca. Oricum, treaba a fost bine organizata: am avut platforma de dus mormanele de saci la primarie, barbatii au avut manusi speciale din piele, au fost foarte multi saci mari, s-au cumparat dulciuri, covrigi, apa, suc, s-a vorbit cu primarul pentru a primi gunoiul in ograda primariei samd. Ma gandesc ca se pot aduna grupuri ad-hoc pretutindeni in tara si fara o campanie nationala, se pot cumpara saci si celelalte, insa trebuie gasite masini pentru transport si de vorbit cu cei de la salubritate sa primeasca deseurile.

Insa nimic nu e imposibil, cu putina vointa si cu binecuvantare de Sus.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Hramuri in Romania ! windorin Biserica Ortodoxa Romana 14 05.10.2016 00:11:10
Salvati Romania! OmuBun Biserica Ortodoxa Romana 403 18.11.2012 15:19:04
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! elenavioletacocos Generalitati 22 22.11.2009 22:58:28
Romania IonutS Generalitati 3 10.05.2009 01:38:27
Romania ancah Generalitati 5 27.09.2007 17:08:53