Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.05.2013, 18:02:22
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Implicit

In mesajul intial am precizat ca mama se lupta cu boala si ca Dumnezeu I-a mai dat un ragaz .. ca fiecare zi, luna, an care ii sunt daruite, sunt un "bonus" de la Doamne Doamne... raspuns ptr doamna Rodica 50 care mi-a scris pe privat referitor la acel tratament naturist. Treaba sta in felul urmator. Nu acel tratament a facut miracolul de a dizolva metastazele de la ficat ci DUMNEZEU... doar metastazele la ficat au disparut nu si tumora uriasa care se afla la alt organ si care a trebuit extirpata... asta este realitatea si asa trebuie privita situatia... a fost un anume context.. Sfantul Nectarie ne-a aratat clar calea aceea... asta nu inseamna ca se aplica oricui... caile sunt individuale.. ceea ce unuia ii face bine altuia poate ca nu ii foloseste... sa nu uitam ca nu exista boala ci pacient... nu voi dezvalui acel tratament.... nu din egoism insa eu sunt patitul care s-a fript cu ciorba si sufla si in iaurt... NOI( mama si familia) ne-am ASUMAT acel RISC cu tratamentul.. UNII L-AU URMAT SI AU MURIT... pe altii i-a ajutat... acel tratament a fost mediatizat si criticat iar producatorul injurat si facut SARLATAN si in multe alte feluri ....eu nu pot fi de acord cu scandalul starnit de cei ce il pun la zid pe producatorul acelui produs naturist...fara el mama mea nu ar mai fi fost acum printre noi... nu pot insa lua asupra mea povara blamarii in caz ca acest remediu nu va avea reusita la alte persoane... va doresc tot binele din lume... cu ingerii aproape veti primi cu siguranta raspunsul ptr tratamentul prielnic dvs

Last edited by MarinaAlca; 09.05.2013 at 18:24:02.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaminte Tina06 Umanitare 6 24.09.2012 21:22:08
rugaminte! morgoth78 Umanitare 8 15.08.2011 22:58:12
Va rog fierbinte sa imi dati un sfat luciamanta Intamplari adevarate 4 23.08.2010 21:50:49
Rugaminte t_a_pirvu Umanitare 10 14.07.2010 21:59:18
Rugaminte tigerAvalo9 Rugaciuni 4 21.06.2010 14:23:39