![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Orice are in viata valoarea pe care noi i-o acordam (in bani, in investitie sufleteasca etc.)
Pentru cei care considera ca o carte cu continut religios este prea scumpa, le amintim ca predica de fiecare duminica la Biserica este gratuita. Cititul pe internet este, de asemenea gratuit (sau inclus in pretul abonamentului). Gand bun tuturor! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Draga mea,nimeni nu iti da in viata ceva pe gratis,daca vrei cu orice pret o carte,strangi bani,strangi punga si ti-o cumperi....
Chiar daca dureaza mai mult timp,pana la urma vei putea sa ti-o achizitionezi.... |
|
||||
|
||||
![]()
Daniele , frate , nu-i chiar asa ! Adica , Dumnezeu le oranduieste pe toate , si ne da semne continuu , dar sa avem si noi un gram de incredere si dragoste fata de El , cu toate neputintele si pacatele noastre ! Dumnezeu , mi-a dat si "palme " , dar tot El mi-a dat bucurii de nedescris , iar ultima mare bucurie a venit chiar astazi in urma cu doua ore , primind un pachet cu peste 26 de carti ( O ADEVARATA COMOARA ) , un dar pe care mi-e greu sa-l descriu in cuvinte . Mereu am spus ca Dumnezeu lucreaza prin oameni si pentru oameni , chiar si atunci cand ei ne necajesc , caci nimic nu-i intamplator ! Recunosc deschis , ca pe mine Dumnezeu ma iubeste mai mult decat merit , si spun raspicat de cate ori pot : SLAVA LUI DUMNEZEU PENTRU TOATE !+
|
|||
|
|||
![]()
Dragul meu...pt o secunda am avut impresia ca sunt pe un sit comercial unde la contact apas si cer de pomana un....Bun de Consum! mai apoi,mi am dat seama ca sunt pe un sit ortodox unde invatam sa punem in practica ..Cuvantul! iarta ma daca te am pagubit,pe mine insami...chiar am facut o!
|
|
|||
|
|||
![]()
Atunci poate se gaseste cineva pe acest forum sa-ti dea cartile de care ai nevoie....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Insa problema ridicata pe acest thread e irezolvabila! Nu putem face revolutie pentru micsoararea pretului la carti religioase,intr-un stat laic. Cine insa nu crede asta,sa faca petitie la guvern sa subventioneze ortodoxia. |
|
||||
|
||||
![]()
Sanse slabe , cu astfel de "guvernanti " . . . !
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ce pot sa iti spun?/ ai citit subiectul? da! ai incercat! altfel...??? AM CERUT CUIVA ,UNDEVA....CEVA??
|
|
|||
|
|||
![]()
@ umila
1.Nu sunt cartile scumpe, sunt oamenii saraci 2. Cartile de baza: Biblie, Psaltire, Acatistier nu costa chiar o avere si le ai toata viata 3. Alte carti poti citi online: iti recomand arhiva-ortodoxa.info aici poti descarca multe carti. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cartile sfinte! | miti29 | Morala Crestina | 3 | 30.10.2011 17:37:10 |
Cartile penticostalilor | Neonila | Generalitati | 183 | 29.10.2010 23:55:46 |
Martiriu ortodox in zilele noastre - cuvintele nu sunt necesare | metanoia2 | Reguli in Biserica | 13 | 03.06.2010 19:18:46 |
CARTILE - Bucuria mea! | geo.nektarios | Stiri, actualitati, anunturi | 23 | 24.02.2009 01:00:06 |
Un mesaj crestin ortodox catre ecumenisti! | ortodox4life | Generalitati | 0 | 17.10.2008 09:02:44 |
|