![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe de alta parte, nu este de loc laudabil ca, odata ce ati acumulat o bruma de informatie, sa va prezentati drept mare expert. De fapt, e rusinos. Mai multe informatii despre asa numita pericopa a femeii adultere, depre prezenta ei in textul original al Evangheliei dupa Ioan, aici: http://www.bible-researcher.com/adult-hills.html si aici: http://adultera.awardspace.com/ Veti vedea ca textul nu este adaugat, ci, dupa toate probabilitatile, a fost scos din unele manuscrise timpurii. Daca ateii ar cunoaste crestinismul..... Dar pana atunci, daca habar n-aveti despre ce vorbiti.... Last edited by Erethorn; 26.04.2011 at 13:44:34. |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt atatea dovezi ale existentei sale, ca toate intrebarilesunt de prisos...de fapt se spune nu cerectea aceste legi, ca esrti nebun ca le intelegi.....toti primesc semne si cand dau de greu se apropie de Creator....e pacat, ca uneori dau de probleme...boli, acccidente....dar pana atunci se dau mari si tari...ca ei sunt strong...
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noi trebuie sa ne straduim sa-L dobandim pe Hristos; si Acesta va fi lucrator in noi. Nu-i necesar sa invatam lectia bine, sa ne pregatim discursuri despre Dumnezeu prin care sa-i "agatam" pe necredinciosi. Tot ce avem de facut este sa traim ortodox, sa avem Viata intru noi, sa fim plini de har si de adevar. In Sfanta Scriptura citim ca Mantuitorul nu I-a sfatuit pe ucenicii Sai iubiti sa-si puna discursurile teologice la punct, sa elaboreze argumente pentru dovedirea existentei lui Dumnezeu, ci le-a cerut sa nu isi faca griji, pentru ca nu ei vor vorbi, ci Duhul: Nu va ingrijiti dinainte ce veti vorbi, ci sa vorbiti ceea ce se va da voua in ceasul acela. Caci nu voi sunteti cei care veti vorbi, ci Duhul Sfant. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Asta îmi aduce aminte de o vorbă a Sf Francisc: "predicați-L pe Dumnezeu peste tot: când este necesar, folosiți și cuvintele !"
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Suntem obligati sa facem asta, asa cum spunea si Sf Ioan Gura de Aur: "Să ducem învățătura la frații noștri, fie că ne ascultă, fie că nu. De ne ascultă, câștig va fi și pentru ei și pentru noi. Nu ne ascultă, își asumă răspunderea. Făcut-am ceea ce ni se cerea, dându-le sfaturi; iar ei de nu le lucrează, nimic supărător nu va veni pentru noi. Greșeala nu-i de a încredința, ci de a nu-i sfatui. După ce lucrarea am împlinit și i-am sfătuit cu bună urmare și stăruință, – nu mai suntem noi, ci vor fi ei cei care vor da socoteală lui Dumnezeu. Se cade să fim folositori nu numai nouă, ci, asemenea, și altora." http://www.ioanguradeaur.ro/80/22-to...ii-celei-bune/ |
|
|||
|
|||
![]()
Numai iubirea a invins moartea,nu cred ca Sfantul se referea la a scula un cimitir ci cred ca trebuie sa ii demonstrezi cat de divina e iubirea ta.Cel putin asta mi s-a demonstrat mie cand eram ateu militant.
|
|
||||
|
||||
![]()
Cind spunea ca treb sa ai puterea de a invia mortia cred ca se referea la faptul ca doar inviind um mort po-ti demostra ceva adica e foarte greu de aduce pe cineva la credinta...
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Contra argument adus originilor Crestinismului in egiptul antic | colaps | Generalitati | 37 | 11.05.2010 03:04:05 |
|